KInga parašė:
Žiūrėkit kad šviežio kraujo nebūtų. Aš vakar rytą išvežta su greitaja nes pradejo kaip iš krano pilti šviežiu krauju užteko kelių minučių netekti sąmonės. Laimei gr…
O tai labai gausiai kraujuoti pradėjote?
KInga parašė:
Žiūrėkit kad šviežio kraujo nebūtų. Aš vakar rytą išvežta su greitaja nes pradejo kaip iš krano pilti šviežiu krauju užteko kelių minučių netekti sąmonės. Laimei gr…
O tai labai gausiai kraujuoti pradėjote?
KInga parašė:
nu ta kraujo spalva raudona, man jau prasideda paranoja. Iki ligonines 50 km tai per tiek laiko ir numirti galima
elvin parašė:
Sveikos, ar kuriai nors skauda dubenį po gimdymo?
Taip, skaudėjo. Viskas traukėsi ir stojo į savo vietas, dėl to paskausėdavo
jolačka06 parašė:
nu ta kraujo spalva raudona, man jau prasideda paranoja. Iki ligonines 50 km tai per tiek laiko ir numirti galima
Kreipkitės į gydytojus jeigu neramu,, apžiūrės ir bus ramiau.
Ingrida2 parašė:
Sveikutes!kai gime vaikas kur kas maziau laiko liko sau🙈turiu klausimeli ar jus jau pasirinkote koki laikotarpi imsit auginimui?kuris variantas piniginiu atzvilgiu …
Imsiu 18 mėnesių sodroje VPA, nes taip labiau apsimoka. O į darbą grįšiu po 24 mėnesių.
Amajaa parašė:
Imsiu 18 mėnesių sodroje VPA, nes taip labiau apsimoka. O į darbą grįšiu po 24 mėnesių.
O kaip tada su sveikatos draudimu ir pan? Skaitosi kad puse metų nedirbanti ar biržoj ar kaip? Čia ta vieta man neaiški, nes nemažai mamų rašė kad taip darys. Ištikro tai gaila tą vaikutį palikt tokį mažą, bet sodroj neapsimoka eiti dviem metam, a nei kaip...
Spurgyte159 parašė:
O kaip tada su sveikatos draudimu ir pan? Skaitosi kad puse metų nedirbanti ar biržoj ar kaip? Čia ta vieta man neaiški, nes nemažai mamų rašė kad taip darys. Ištik…
Jeigu jus dirbanti, tai i darba galite neiti, kad ir 3 metus, bet tarkim jei paimate VPA 18 menesiu, tai tik si laikotarpi gausite pinigus, visas likes savo saskaita. O sveikatos draudimo moket nereiks.
Kitas dalykas, jei jus neturite darbo ir kad po 18 menesiu pasibaigus VPA nereiktu moket sveikatos draudimo jum reikia uzsiregistruoti ligoniu kasose ir kol sueis 7 ar 8 metai vaikui nereiks moket sveikatos draudimo.
elvin parašė:
Sveikos, ar kuriai nors skauda dubenį po gimdymo?
Taip labai, bet man ir nėštumo metu skaudėjo.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai