Giedrė. parašė:
O kaip kėdė stovi? Veidu į galą ar į priekį? Kartais padeda, jei sėdi veidu į priekį..
Manėm, kad tai padės, bet persukus irgi tas pats🙂
Giedrė. parašė:
O kaip kėdė stovi? Veidu į galą ar į priekį? Kartais padeda, jei sėdi veidu į priekį..
Amajaa parašė:
Na mane vaikystej pykino irgi, aišku ne tokiam amžiuj kaip mūsų vaikai, tai geriausiai padėdavo vanduo ir vėsi mašina ( mažiau rūbų) kad nebūtų tvanku ir karšta
Spurgyte159 parašė:
Na mane vaikystej pykino irgi, aišku ne tokiam amžiuj kaip mūsų vaikai, tai geriausiai padėdavo vanduo ir vėsi mašina ( mažiau rūbų) kad nebūtų tvanku ir karšta…
Na mane iki šiol pykina, o ypač šiuo metu važiuojant gale🙂ji tikiuosi išaugs.
Saulesspindulelis1 parašė:
Ar jusu vaikuciai taip pat jau visko klausineja "kas cia"? Ir rodo su pirstuku i daiktus?☺️ Musiskis, tai jau koki menesi sitaip be perstojo🫣😀
Klausinėja rodydama pirštu, bet nesako konkrečiai "kas čia". Bet taip, domisi, reikia vis sakyti kas ten.
Ar jusu vaikuciai taip pat jau visko klausineja "kas cia"? Ir rodo su pirstuku i daiktus?☺️ Musiskis, tai jau koki menesi sitaip be perstojo🫣😀
Labai seniai pradejo klausineti "kas cia?" Net nepamenu nuo kurio menesio, bet anksti pagal savo amziu. Dabar jau pati parodo ir pasako kas cia yra. Dabar esam tame etape kai kartoja kiekviena zodi, juokingiausiai skamba is jos lupyciu "uodas" 😀 dar kai parodo kaip tetis bando pagauti ta uoda 😂 arba siandienos topas "papai" 😂 rengiausi, o ji ir klausia kas cia? Sakau "cia mamos papai" tai visa diena kartoja papai papai 😂
Amajaa parašė:
Klausinėja rodydama pirštu, bet nesako konkrečiai "kas čia". Bet taip, domisi, reikia vis sakyti kas ten.
Amajaa parašė:
Mano irgi neistaria kaip mes suauge ta "Č", bet vistiek suprantamai🫢☺️
Mano irgi neistaria kaip mes suauge ta "Č", bet vistiek suprantamai🫢☺️
Na mūsiškė net nesako tų žodžių. Ji pirštu rodo ir sako This😀pasakau kas, tada kitur rodo ir sako this.
Saunuole kokia👏☺️ mergaites statistiskai greiciau pradeda sneketi, nei berniukai, bet manau tai lb individualu.
Aš taip pat manau, kad individualu. Mūsiškė dar mažai ką sako.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai