Shine_ parašė:
Aš tai visdar marinuoju 😩
Ir aš...ar jauti ką nors?🤭
Shine_ parašė:
Aš tai visdar marinuoju 😩
Shine_ parašė:
Šūduką 💩😀 Išvažiavom namo 😀
O ka nuvažiavus į stacionarą jums padaro?
nematomaaa parašė:
Vežtis kartu 🤭😄
O jei ne?
Manoji ilgiau nei valandą užtrunka
Nu reikės tada ir man taip rizikuoti,tetį paliksim lauke,gal neužsibaubs kaip tyčia
rutuska parašė:
Aš dabar nenoriu pati, pirmad į šventę vaiko noriu nueiti, o poto jau galiu gimdyt🤭
Aš jau žinokit irgi pradėjau galvoti, kad viskas galėtų prasidėti pvz pirmadienį vakare ar po pietų
kad su pirmagime nueiti i šventę pirmadienį
o mums dar darželis naujas, pakeitėm, tai norisi apsižiūrėti, susipažinti su auklėtoja
tikėjausi jau iki rugsėjo 2 d.būti pagimdžiusi, bet deja
vakar daug pasivaiksciojau, vakare ir pilva lyg raizyt pradėjo. Nu galvoju naktį jau prasidės kažkas. O gi nieko....dieve dieve kaip jau pavargau...
SIRDISRAMI parašė:
Ryte susitraukinėjo gimda lyg ir. Nuvažiavau pagulėjo ir vsio. Dabar va namie bandžiau pamiegot tai lyg maudena pilvo apačis,bet tai tikrai net ne paruošiamieji 😀
SIRDISRAMI parašė:
O ka nuvažiavus į stacionarą jums padaro?
Spaudima pamatuoja ir tonus paklauso..viskas 😀 jau net nebežinau ar verta ten man važinet...
Shine_ parašė:
Ryte susitraukinėjo gimda lyg ir. Nuvažiavau pagulėjo ir vsio. Dabar va namie bandžiau pamiegot tai lyg maudena pilvo apačis,bet tai tikrai net ne paruošiamieji 😀
…
O kaklelio netikrina? O terminas kada? Man tai net nesiūlė važinėti... sakė drąsiai galiu laukti iki 09.05 ir ta diena jau važiuoti skatinimui, jei iki tol nepagimdysiu. Arba jei labai neramu, pvz, nejaučiu judesių, tai galiu anksčiau...
Bet judesius jaučiu...neramu tik kad nusibodo šitas visas laukimas... šiandien buvom ikejoj, tai taip ten malesi pilve, kad kuo greičiau namo norėjau. Vakare vyras su dukra važiuos pas savo sesę į svečius, bandysiu išeiti dar pasivaikščioti, jei pavyks. Nes vaikštant labai skausmas į kirkšnis eina. Tenka net stabtelėti. Bet man taip jau visą mėnesį... tai nei paruošiamieji, nei tikrieji sarėmiai nekamuoja 🤣
SIRDISRAMI parašė:
O kaklelio netikrina? O terminas kada? Man tai net nesiūlė važinėti... sakė drąsiai galiu laukti iki 09.05 ir ta diena jau važiuoti skatinimui, jei iki tol nepagimd…
Ne netikrino,tik pirmą diena. Terminas 26d buvo. Na man irgi butu geriau jeigu pasakytu kad jeigu nepagimdau iki tam tikros dienos jau viskas,skatina...
Aš tai dabar vaikstau,bet taip duria viena sona,kad jau vos einu. Vakare dar šiltoj vonioj pagulesiu 😀
SIRDISRAMI parašė:
Suprantu tave❤️ nes ir pati taip jaučiuosi. Bet nu matomai nepasiruošę mūsų mažyliai dar. O ir mamos stresuodamos jų atėjimo nepalengvina...o kada tau terminas?…
Turejo buti 25 diena😏
nematomaaa parašė:
Nuuu damos, tai kuriam kitą grupę? 🤭
Kuriam😀
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai