BožkeK parašė:
Zinau ta jausma ,turejau tris persileidimus,du is ju 5 men ,gimdziau pati ....
As mergaite palaidojau 6metuku,tai bisky skirtigi dalykai,nei persileidimai
BožkeK parašė:
Zinau ta jausma ,turejau tris persileidimus,du is ju 5 men ,gimdziau pati ....
fėja32 parašė:
As taip pat turiu skaudzia patirti. Palaidojus pirmagimi sunu 2 metuku jau anegelelis. Turiu antra suneli dabar jau 5 metukai 😊 dabar jau trecias nėstumas. Viskas bus gerai
Noriu123 parašė:
Ar kurią kankina viduriavimas ? 🤔 Kad ir ką suvalgyciau, išviduriuoju.. nėra taip,kad vandeniu visai... O alkana pastoviai, ir sūriai ir saldžiai norisi, atrodo gal…
Labas, man buvo kelias dienas taip😄 dabar lyg ir praėjo. O atrodo, niekas nebuvo pasikeitę iš maisto🤷♀️ skaičiau, kad normalu dėl hormonų.
Blondink parašė:
As taip pat turiu skaudzia patirti. Palaidojus pirmagimi sunu 2 metuku jau anegelelis. Turiu antra suneli dabar jau 5 metukai 😊 dabar jau trecias nėstumas. Viskas b…
Zinoma,kad bus,kitokiu net minciu negali buti!
Mano antrajai dukrytei irgi 5
BožkeK parašė:
Merginos padiskutuojamkokia jusu nuojauta , ar berniuko ar mergaitės laukiates ?
![]()
del idomumo delio ,ar nuojauta musu nepaveda , as galvoju,jog pas…
Mano nuojauta jog mergytė nes šis nėštumas kitoks nei su berniukais buvo labai skausmingi speneliai labai kyla šleikštulys ir labai dažnai svaigsta galva su abiem nėštumas taip nebuvo
Dahlia@ parašė:
Labas, ar galvojate kuri darytis išsamius genetinius tyrimus? Placenta.lt yra išsamus spaketas, tiria ir tėvų paveldimas ligas. Bet kaina 1500 Eur. Gal yra galvojan…
Kadangi man 35, tai siųs pas genetikus. Pasidarysiu išplėstinį paketą Nipt (didesnis nei bazinis). Su pirmais dviem nesidariau, bet dabar metai kiti, tai darysiuos. 400-500eur berods.
Noriu123 parašė:
Ar kurią kankina viduriavimas ? 🤔 Kad ir ką suvalgyciau, išviduriuoju.. nėra taip,kad vandeniu visai... O alkana pastoviai, ir sūriai ir saldžiai norisi, atrodo gal…
Mane.. nevalgau beveik del pykinimo.. bet su viduriais;DDDD gal kad vandens daug geriu🤭
Dahlia@ parašė:
Labas, ar galvojate kuri darytis išsamius genetinius tyrimus? Placenta.lt yra išsamus spaketas, tiria ir tėvų paveldimas ligas. Bet kaina 1500 Eur. Gal yra galvojan…
Su prima dariausia NIPT, gydtoja rekomendavo paketa pagal savaičių kiekį,, nes aš ėjau vėlokai, gal 14sav. Su antru tikrai eisu pas genetike,kad apžiūrėtų per ultragarsą ar viskas ok,ten išsamiai apžiūri ir lyti dažnaiusiai jau pasako dėl NIPT dar nžn.
Dahlia@ parašė:
Sveika, aš dariausi už 550€ tada kainavo, brangesnių nerekomendavo pati ginekologė pas kuria buvau.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai