Gabijajar parašė:
Sveikos merginos ,gal kam buvo radę bakterija?
Slapime?
Gabijajar parašė:
Sveikos merginos ,gal kam buvo radę bakterija?
Slapime?
O aš tik pasveikau nuo peršalimo, tai va po sav vėl prikibo jis... sloga baisi, temperatųra po bšk kyla, bet neleidau įsismarkėt, bet dbr vakare vėl kyla.. kol kas tik 37,6... prieš nėštumą nesirgau gal porą metų, o dbr jau antras kartas per nėštumo laikotarpį.. baisiai kažkaip jautriai reaguoja. Gal kuriai irgi apetito baisiai nėra? Atrodo galėčiau visą dieną nko nevalgyt.. šnd virtą bulvę su tūšintų kopūstų šaukštu suvalgiau ir tai viską išvėmiau, nors pirmu trimestru nei kart nevėmiau... pradeda darytis neramu, kad visai nenusilptų organizmas.. 🥺 nes kol kas ir svoris tik krenta, o ne auga.. nors turiu nutukumą, tai gal kažkiek iš tų riebalų gyvas organizmas 😅
BožkeK parašė:
Slapime?
Jo,man rado,geriau antibijotikus. Bet jie taip issiausino ,,gera vieta,,kad dabar reikalu pilna🙉
Ežiukėė parašė:
O aš tik pasveikau nuo peršalimo, tai va po sav vėl prikibo jis... sloga baisi, temperatųra po bšk kyla, bet neleidau įsismarkėt, bet dbr vakare vėl kyla.. kol kas …
Tai gal apetito nėra nes sergat ? Aš išviso nesergu , vaikystei irgi nesirgdavau , o va su visais nėštumais teko sirgt. Tai sloga tai roto virusas . Man apetitas atsirado , ir troškint pradėjo nes pradėjau sūrssni maista valgyt
emma12 parašė:
Tai gal apetito nėra nes sergat ? Aš išviso nesergu , vaikystei irgi nesirgdavau , o va su visais nėštumais teko sirgt. Tai sloga tai roto virusas . Man apetitas …
Aš prieš nėštumą be saldumynų negalėdavau nei dienos, dbr nuo saldainio bloga palieka.. valgau kažką rimtesnio arba irgi sūrų kažką.. apetito neturiu nuo pat 4sav nėštumo 🥺 vis prisiversdavau pavalgyt bent kažką, o dbr verčiu ir viskas atgal išeina.. skysčių geriu po 2l kažkur, nu grynai tik vandenį. Dar geriu citriną su vandeniu karštu du kart dienoj. Pirmam trimestre nuramindavo pykinimus, o dabar nebeveikia jau ir arbata tokia
Ežiukėė parašė:
O aš tik pasveikau nuo peršalimo, tai va po sav vėl prikibo jis... sloga baisi, temperatųra po bšk kyla, bet neleidau įsismarkėt, bet dbr vakare vėl kyla.. kol kas …
Aš irgi nebuvau didelė sirgalė, o dabar nėštumo ketvirtas mėnuo ir jau trečias peršalimas... Šitas užsitęsęs toks, atrodo dienos eina, bet niekas nesikeičia 😅
Ežiukėė parašė:
Aš prieš nėštumą be saldumynų negalėdavau nei dienos, dbr nuo saldainio bloga palieka.. valgau kažką rimtesnio arba irgi sūrų kažką.. apetito neturiu nuo pat 4sav n…
Man mistika kaip žmonės tiek daug išgeria. Aš daugiau kaip stiklinės per diena gyvenyme nesu išgėrus. Išviso vandens nesu megėja.
Mergelytė parašė:
Sveikos kas esate susidūrusios su širdies permusinejimu bunų ramybės būsenoje tai net girdžiu ir jaučiu ja pulsuojančia ir kartais būna du kartus tuk tuk poto vėl a…
Šitą pastebėjau jau 13 savaitei beeinant, atrodo ramybės būsenoj gulint, užeina taip plakt, kad net girdžiu atrodo, sunku paaiškint kas per jausmas, kalį vartojant pastebėjau, kad dingo tai
viiva parašė:
Pas Butkevičienę.
Ar nenorėtumėt geriau nueiti pas kitą genetikę?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai