viiva parašė:
Ką tik paskambino genetikė, reiks kartoti vvt, nes kažkodėl jokių rezultatų nerodo 😭😭😭
Ar gali taip buti ? O jetau kiek nervu ,laukimas tas . Gal blogai paeme?
viiva parašė:
Ką tik paskambino genetikė, reiks kartoti vvt, nes kažkodėl jokių rezultatų nerodo 😭😭😭
viiva parašė:
Ojej kaip nesmagu, na, bet nurimkite, nes kitaip nebus! Viskas bus gerai 🫂🤍
O pas kokią Jūs genetikę, jei ne paslaptis?
Mergelytė parašė:
Sveikos kas esate susidūrusios su širdies permusinejimu bunų ramybės būsenoje tai net girdžiu ir jaučiu ja pulsuojančia ir kartais būna du kartus tuk tuk poto vėl a…
Paskutiniu metu pas mane , gulėdama jauciu sirdies permusima ,toks drebulys praeina per sirdi ir staiga vel viskas ok . Cia vyksta pora sekundziu . Vartoju sedatif, bet kai eisiu pas ginekologe ,butinai pasakysiu apie tai .
Mergelytė parašė:
Sveikos kas esate susidūrusios su širdies permusinejimu bunų ramybės būsenoje tai net girdžiu ir jaučiu ja pulsuojančia ir kartais būna du kartus tuk tuk poto vėl a…
Jums greičiausiai trūksta kažkokių elektrolitų
Man irgi kartais būna, esu nusipirkus biofarmacija miltukų Kalis+magnis+kalcis, pora dienų pageriu ir praeina
Šios firmos papildai tinkami nėščiosioms. O kai eisite pas gydytoją pasidarykite kalio, magnio ir kalcio kraujo tyrimus, gal kažkurį reikia rimčiau papildyti
Mergelytė parašė:
Man taip buvo. Sulasino ringerio 4 dienas ir praejo viskas. Elektrolitu trukumas buvo
BožkeK parašė:
Net nežinau, kas ten jiems netiko... Bet paėmė nemažai, pusę švirkšto... 😥
Aidana parašė:
Ojej kaip nesmagu, na, bet nurimkite, nes kitaip nebus! Viskas bus gerai 🫂🤍
O pas kokią Jūs genetikę, jei ne paslaptis?
Pas Butkevičienę.
Gabijajar parašė:
Sveikos merginos ,gal kam buvo radę bakterija?
Kokią būtent? Aš ką tik nuo streptokoko pasveikau. Kažkaip pavyko be antibų išsisukti...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai