Panelytė@ parašė:
Oi man svarbiausia kad nuejus pasakytu jog viskas gerai mano leliui🙏 laukiu beprotiskai😭🥹
Va va, man taip pat nesvarbu kas, svarbu po visų kraujavimu, kad pasakytų jog sveikas mažylis 🙏
Panelytė@ parašė:
Oi man svarbiausia kad nuejus pasakytu jog viskas gerai mano leliui🙏 laukiu beprotiskai😭🥹
Va va, man taip pat nesvarbu kas, svarbu po visų kraujavimu, kad pasakytų jog sveikas mažylis 🙏
AušraR parašė:
Man nepasakė kokia lytis, nes dar buvo per mažai savaičių, kai lankiausi buvo 11+6 🙂 kiek jums buvo laiko kai darė didįjį ultragarsą? 🙂
Man dydiji skana darys kai bus 13+6 aš galvoju gal jau pamatys kas auga pilvelyje 🫢🫢🫢😁😁😁😁 tas bus lapkričio 7 😁
Cinamo parašė:
O gal kas norit man pameginti paspelioti? ☺️😀
Nelabai matos , kojytė užstoja , bet spėsiu kad mergaitė
BožkeK parašė:
Parasysite kaip sekesibus viskas gerai .
Mes sventeme dukros gimtadieni, uzsiknysau atsiprašant, dabar guliu ,nes lb nugara…
Siulyciau dar palaukti. Vistiek ju jautrumas skiriasi. Su dukra radau velai labai.. tiek nervu buvo
... pranesiu. Nzn kazkaip vienoj grupej parase del GD galima gimdyti tik 3 lygio ligoninej ieskau ir nerandu kokios ligonines priklauso tam;(
AušraR parašė:
Aš po ultragarso puoliau google ieškot info kaip atrodo mot it vyr lytiniai orgnanai, išsiaiškinau, kad labai panašūs iš pat pradžių būna, o tik paskui susiformuoja…
Man echo metu rodė genitalinį pumpurėlį, nes aiškiai pagavo, matėsi, kad mergaičių horizontalus, o berniukų vertikalesnis. 😀 mano ginė (buvo 9+5/10+1pagal echo) sakė, kad balsuoja už mergytę. 🤣

emma12 parašė:
Nelabai matos , kojytė užstoja , bet spėsiu kad mergaitė![]()
Butinai duosiu zinoti ar istikruju mergaite☺️ aciu❤️
fėja32 parašė:
Nu ka issauso ir man tyrimo diena. Paniskai bijau,nuo ankstyvo ryto is vc neiseinu,suka pilva,bloga,atrodo visus sonus net skauda
Viskas bus gerai, laikykitės ❤️ Jei pilvą suka, magnio gal nereikia geriau 🙈 Pažiūrėkit akimirką kokį serialą, ar knygą paskaitykit, ar grynam ore pakvėpuokit giliai.
Blondink parašė:
As rytoi einu cia Danijoje pirma karta tai darosi idomu 🙈🫢🫢
Parašykite kokį įspūdį paliko ir kaip sekėsi 😊
Tiuutea parašė:
Aš irgi labai kraujavau, su nerimu ėjau į didįjį ultragarsą.. nustatė jums kodėl kraujavote?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai