Gretute parašė:
Man su pirmagimiu genetike pasake mergaite, o pasirodo berniukas, tai dar tikrai gali visko buti 🙂
Na jo kad is mergaites pavirsta daznai i berniuka paciai su pirmu buvo aip, bet kažin ar is betniuko buna kad i mergaite 🤔😁🫢
Gretute parašė:
Man su pirmagimiu genetike pasake mergaite, o pasirodo berniukas, tai dar tikrai gali visko buti 🙂
Na jo kad is mergaites pavirsta daznai i berniuka paciai su pirmu buvo aip, bet kažin ar is betniuko buna kad i mergaite 🤔😁🫢
Solis parašė:
Gal jūs viena iš nedaugelio, kuri visą nėštumą jaučiasi puikiai ir beveik jokių simptomų nejaučia ;) nepergyvenkit, gydytoja apziures ir viskas bus taip kaip turi b…
Man 33,zinokit ta pati pagalvojau. Pirmi du nėštumai visiškai tobuli. Nū čia tai dieve padėk kiek nervų 🤦♀️😱 ir pykinimas ir jėgų nebuvimas, db dar tas kraujavimas... Visada sakydavau kad nėštumas ne liga, bet busiu prisisnekejusi 🤬
Sveikos 🙂 kaip dziugu kad jau kažkas lytį žino 🫶 man atras skanas tik lapkričio pradžioje. Esu tokia pasyvesnė dėl parašymo bet viska sąžiningai perskaitau ir pasidziaugiu už kiekviena. 🌼 dėl simptomų, tai aš juos jaučiau labai labai stipriai. Nuo krūtinės skausmu iki nugaros. Bet supratau ką organizmas nori iš manęs, laisvesniu drabužiu ir sportines liemenėles 😂😂 ir visi negalavimai dingo.
Solis parašė:
Kaip jūsų savijautos? Man tai ištisai bloga, pykina, sukasi galva, išskyrų va rudų atsirado, bet pagal savo menstruacijas, dabar turėčiau sirgti. Gal dėl to tos rud…
Savijauta atsiprašant hujova , šiandien iš miesto pakeliui namo teko stot , nes nedaug truko iki vėmimo , vaikus i mokykla vedžiau ramstydama kiekviena siena medį suola, spaudimas krito , akyse juodavo , kojas atjungė , nugara karštis pradėjo mušt , pykint , silpna , galva tirpt pradėjo , ausys užgulė ,oro truko. čia penktadieni taip. Šiandien vėl pasikartojo , buvom su vaikais atrakcionu parke. Žodžiu nei valgyt negaliu , pavalgau ir iškart pykina .
Blondink parašė:
Sveikos, ar kuriomsnors buvo per didiji skana uzsiminta apie lyti :)) mums per didiji skana pasake linkstu link vyriskos puses, bet neaišku darkas tarp koju pasz zm…
Gal turit nuotrauka kur matosi nub ? Galėtume paspėliot ko laukėtes.
emma12 parašė:
Savijauta atsiprašant hujova , šiandien iš miesto pakeliui namo teko stot , nes nedaug truko iki vėmimo , vaikus i mokykla vedžiau ramstydama kiekviena siena medį s…
emma12 parašė:
Savijauta atsiprašant hujova , šiandien iš miesto pakeliui namo teko stot , nes nedaug truko iki vėmimo , vaikus i mokykla vedžiau ramstydama kiekviena siena medį s…
Pries pora savaiciu labai panasiai jauciaus kaip jus. Sia savaite super,tiesiog skraidau. Iki siandienos vakaro. Susiruosiau I dusa tik jauciu kad uzkilo ziaugciojimas, tiesiog tampyt pradejo , kad net katinas atbego I vonia paziuret kas man darosi 😅 Kaip matau,kiekviena savaite vis skirtinga.
Solis parašė:
Gal jūs viena iš nedaugelio, kuri visą nėštumą jaučiasi puikiai ir beveik jokių simptomų nejaučia ;) nepergyvenkit, gydytoja apziures ir viskas bus taip kaip turi b…
Tikrai nesat viena. Man 12+4 savaitės ir iki šiol jokiu požymiu nėštumo išskyrus krutinė jautri. Viskas po skano labai gerai mano vyrukas auga puikiai ir per 11+5 dienos skana matėsi lytis puikiausiai 🙂🥰 tai nesijaudinkite ir laukite džiaugsmo ramiai,
Pipiriukė01 parašė:
Tikrai nesat viena. Man 12+4 savaitės ir iki šiol jokiu požymiu nėštumo išskyrus krutinė jautri. Viskas po skano labai gerai mano vyrukas auga puikiai ir per 11+5 d…
Kaip smagu girdėti 🥰
Blondink parašė:
Sveikos, ar kuriomsnors buvo per didiji skana uzsiminta apie lyti :)) mums per didiji skana pasake linkstu link vyriskos puses, bet neaišku darkas tarp koju pasz zm…
Man nepasakė kokia lytis, nes dar buvo per mažai savaičių, kai lankiausi buvo 11+6 🙂 kiek jums buvo laiko kai darė didįjį ultragarsą? 🙂
AušraR parašė:
Man nepasakė kokia lytis, nes dar buvo per mažai savaičių, kai lankiausi buvo 11+6 🙂 kiek jums buvo laiko kai darė didįjį ultragarsą? 🙂
Man bus 13+4
. Idomu ar padarys man VGN ;)
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai