Aurelelyte parašė:
Cola cukrų sukels labai.
Tik gurksniuka atsigeriau, nes mineralinis nepadejo, kolos is vis labai mazai vos retkarciais atsigeriu
Aurelelyte parašė:
Cola cukrų sukels labai.
Tik gurksniuka atsigeriau, nes mineralinis nepadejo, kolos is vis labai mazai vos retkarciais atsigeriu
Nakties parašė:
Aš po 7 metų bandymų ir vieno nesivystančio pries 8 mėn., vėl sulaukiau 2 būkšnelių, jausmai sumišę, bijau to paties 😱
Siunčiu didžiausią palaikymą!! Stiprybės! Pati esu 4men. po nesivystancio išvalymo tikiuos kitą savaite jau du bruksniukus pamatyti 🙏
Gretakuz parašė:
Vyras man buvo isakes, kad dar nesakysim apie nestuma, na as sutikau, bet bunam mes labai daznai pas mano tevus, sesuo dar grizo is uzsienio, uzsake kubila, aisku a…
As irgi dar niekam nesakiau , nepatikesite net vyrui nepasakiau ,laukiu rytdienos vizito,kai pasakys, jog tokrai viskas gerai ,tada pasakysiu vyrui ......veliau jau sesei ir mamai ......bet irgi, kai susitinkam ,tai kodel i pirti neeini ,kodel nieko negeri ,ir mane sitas veda is proto ....nenoriu dar niekam sakyti ,ir taip pries tai buvo 3 persileidimai ....tai jau dabar kolkas niekam nesakau .
Nakties parašė:
Aš po 7 metų bandymų ir vieno nesivystančio pries 8 mėn., vėl sulaukiau 2 būkšnelių, jausmai sumišę, bijau to paties 😱
Pas mane labai panaši situacija, labai pergyvenau per neštumą, ištisai echospopai, NIPT dariausi, progresteroną, viskas baigėsi gerai po 6 metų bandymų.
...Laura... parašė:
O turim čia, kurios dvynukus įtaria? 😃 mano visos mintys sukasi aplink du. Šiandien gavus HCG skaičius dar labiau apie tai galvoju. Nu kaip laukiu echoskopo!🥰…
Aš buvau pastojusi su dvinukais bet nesivystė vienas o kitam buvo kaskas negerai teko daryti išvalima ,bet čia buvo kai buvo antram sūnui tik porą mėnesių kūdikis , tai negaliu žinoti gal ir vėl uzkibsiu minčių būna irgi tokių 🫣
Mergelytė parašė:
Aš buvau pastojusi su dvinukais bet nesivystė vienas o kitam buvo kaskas negerai teko daryti išvalima ,bet čia buvo kai buvo antram sūnui tik porą mėnesių kūdikis ,…
Oi man atrodo kai daugiau vaikeliu auga nervu daugiau ir streso🤷♀️🤷♀️
Gretuk parašė:
Labas rytas!🌞 Tikriausiai ir mes jungiames i geguziuku gretas 😊
Linkiu ryškėt🤞🤗
Gretuk parašė:
Labas rytas!🌞 Tikriausiai ir mes jungiames i geguziuku gretas 😊</blocSveikinimai
![]()
![]()
![]()
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai