giedrulisimo parašė:
O kas per trikdžiai buvo? Nes būtent tuomet ta tempratūra taip "zigzaguoja".
11 ir 17 cd švenčių šiek tiek buvo su vynu
o 18 cd žadintuvas nesuskambėjo, tai nurodydama BT pažymėjau laiką tokį, kuriuo matavau
giedrulisimo parašė:
O kas per trikdžiai buvo? Nes būtent tuomet ta tempratūra taip "zigzaguoja".
11 ir 17 cd švenčių šiek tiek buvo su vynu
o 18 cd žadintuvas nesuskambėjo, tai nurodydama BT pažymėjau laiką tokį, kuriuo matavau
sugar9 parašė:
11 ir 17 cd švenčių šiek tiek buvo su vynuo 18 cd žadintuvas nesuskambėjo, tai nurodydama BT pažymėjau laiką tokį, kuriuo matavau
![]()
nu tai viskas aišku kodėl šitaip šokinėjo
ir netgi spėčiau kad ov buvo ne 10cd o 12cd.
Burburbur parašė:
nu tai viskas aišku kodėl šitaip šokinėjoir netgi spėčiau kad ov buvo ne 10cd o 12cd.
![]()
Gal...nors OT 10 cd buvo labai teigiamas ir kitą dieną neigiamas... man mm turi prasidėti liepos 4 d., tai ar ne per trumpa II ciklo fazė 14d? Nors praeitos mm atėjo 2 d.anksčiau, gal ir dabar anksčiau ateis. Man nuo kito ciklo išrašė gerti duphaston nuo 12 cd ir 12 d.gerti, kad pailgti ciklą, tai negi toks trumpas ciklas, kad reikia pailginti? :/ tik išėjus iš ginės susiprotėjau ir nepaklausiau
sugar9 parašė:
Gal...nors OT 10 cd buvo labai teigiamas ir kitą dieną neigiamas... man mm turi prasidėti liepos 4 d., tai ar ne per trumpa II ciklo fazė 14d? Nors praeitos mm atėj…
Man irgi panasiau, kad OV galejo 12 CD ivykti
O del ciklo ilginimo as nesupratau
Kam? 14 dienu antra faze yra idealu. OV vyksta geru laiku, juk ne kokia 7CD... o jei gersit dufa nuo 12 CD, galit OV uzslopinti, jei ji tik tada jums vyks. Nu nezinau, dar pasitarciau is naujo su gine...
sugar9 parašė:
Gal...nors OT 10 cd buvo labai teigiamas ir kitą dieną neigiamas... man mm turi prasidėti liepos 4 d., tai ar ne per trumpa II ciklo fazė 14d? Nors praeitos mm atėj…
ov vyksta 12-36val po teigiamo ot. o ciklas tai normalus. jei onksti vyksta ov ti ir mmm anksti ateina. antroji fazė paprastai trunka 12-16d. bet ne mažiau nei 10. jei jau mažiau tada reikėtų ilgint. bet jei tu pradėsi dufą gert nuo 12cd 12d tai tau niekas nepailgės
nesuprantu logikos
Burburbur parašė:
ov vyksta 12-36val po teigiamo ot. o ciklas tai normalus. jei onksti vyksta ov ti ir mmm anksti ateina. antroji fazė paprastai trunka 12-16d. bet ne mažiau nei 10.…
Tai vat aš irgi nelabai susivokiau ten vietoje.... kalbėjome, kad mano prg kiek mažokas, tada išrašė dufa ir pasakė dar tą sakinį, kad "na ir ciklą biški pailgins" ir tik grįžusi namo susiportėjau... o dufa tik plaiko prg ar pakelia? Aš gal labiau būčiau linkusi gerti įsitikinus, kad buvo ov ir iki mm pradžios, ane? Jeigu tarkim ov buna 12 cd, tai nuo kokios 14 cd?
sugar9 parašė:
Tai vat aš irgi nelabai susivokiau ten vietoje.... kalbėjome, kad mano prg kiek mažokas, tada išrašė dufa ir pasakė dar tą sakinį, kad "na ir ciklą biški pailgins" …
o koks prg buvo 7dpo? dufas labiau palaiko nei pakelia, silpnas jis yra. ir taip, geriau vartot pradėt po ov ir iki mm dienos o tada jei nt teigiamas test toliau jei neigiamas nutraukt
Burburbur parašė:
o koks prg buvo 7dpo? dufas labiau palaiko nei pakelia, silpnas jis yra. ir taip, geriau vartot pradėt po ov ir iki mm dienos o tada jei nt teigiamas test toliau je…
turiu prg 7 dpo praeito ciklo 38,94 nmol/l, o šį ciklą ginė matė, kad įvyko ov dešinėje kiaušidėje
sugar9 parašė:
turiu prg 7 dpo praeito ciklo 38,94 nmol/l, o šį ciklą ginė matė, kad įvyko ov dešinėje kiaušidėje
nu nėra blogas tas prg
pas ką lankaisi jei nepaslaptis?
Burburbur parašė:
nu nėra blogas tas prgpas ką lankaisi jei nepaslaptis?
Aš Vilniuje lankiausi pas Arina Keblikienę, bet ji išėjo iš darbo ir labai gaila, man kažkaip ji patiko. Tada šį mėn. ant smūgio užsirašiau pas R. Žiobaką, nes man darė Kolposkopiją ir norėjau, kad pakomentuotų tyrimus, nes daugiau nebuvo pas ką artimiausiu metu nueiti ir jis man ir pasiūlė "prailginti" ciklą.. nežinau, pasimetusi esu ir nebeturiu ginės
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai