Waidule78 parašė:
Man ta pati situacija,valgau visa slamsta ,kaip cia sveikuoles issireiskia, ir tai niekaip kg nepriaugu tai jei atsisakyciau kaloringesnio maisto visai nusistekenci…
Aš viso šlamšto nevalgau
savo "nuodėmes" išvardinau.
Waidule78 parašė:
Man ta pati situacija,valgau visa slamsta ,kaip cia sveikuoles issireiskia, ir tai niekaip kg nepriaugu tai jei atsisakyciau kaloringesnio maisto visai nusistekenci…
Aš viso šlamšto nevalgau
savo "nuodėmes" išvardinau.
emma parašė:
Čia jau tavo išmąstymai, neturiu ką ir pridurti![]()
Aš klausiu, ar tokiu principu tu vadovaujiesi, o ne teigiu
Mary.S parašė:
Aš klausiu, ar tokiu principu tu vadovaujiesi, o ne teigiu![]()
Aš valgau, nes taip noriu valgyti
kai nebevalgau (jau rašiau anksčiau), man svoris krenta. Taip ir svyruoja 5kg, tai nukrenta, tai priauga. Nesuprantu, ar aš čia paaiškint nemoku
Taip, valgau šokoladus, kad svorį palaikyčiau, grinai per prievartą
Kaip zmogus bendrauja , taip jam yra atsakoma... Iki tol nei vieno izeidziancio zodzio nepasakiau ir stengiausi nekomentuoti jos pasisakymu, bet pala, ji gali vadinti netikusiom mamom, musu vaiku galetis?Kas ji tokia?Ir kas jai tokia teise suteike?Su tokiu neigiama asmenybe nesiruosiu rinkti zodziu!
emma parašė:
Aš valgau, nes taip noriu valgytikai nebevalgau (jau rašiau anksčiau), man svoris krenta. Taip ir svyruoja 5kg, tai nukrenta, tai priauga. Nesuprantu, ar aš čia…
Ne apie prievartą kalbėjau. Kuo tau -5 kilogramai blogai? Ta prasme, čia kažkokia rimta bėda?
Mary.S parašė:
Ne apie prievartą kalbėjau. Kuo tau -5 kilogramai blogai? Ta prasme, čia kažkokia rimta bėda?![]()
Jokia bėda
niekur ir nerašiau, kad bėda, bet prie 170cm 48kg nėra idealu, turbūt? Žemiau jau būtų... Tuo laikotarpiu, džinsus nusimaunu neatsegus
kaip bebūtų, turiu palaikyti kalorijų balansą, nes kūstu labai lengvai. Tingiu plėstis.
emma parašė:
Jokia bėdaniekur ir nerašiau, kad bėda, bet prie 170cm 48kg nėra idealu, turbūt? Žemiau jau būtų... Tuo laikotarpiu, džinsus nusimaunu neatsegus
kaip bebūtų,…
48 svoris ir ūgis 170 shit, mažai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai