emma parašė:
Kodėl visi tą paauglystę, kaip kokį košmarą piešia? Lyg kokia diagnozėžodžiu lauk blogio.
Nes aš žinau kas yra paauglystė man 20 as mama ir vaikštau su nuskusta galva o mano mama dievagojasi
emma parašė:
Kodėl visi tą paauglystę, kaip kokį košmarą piešia? Lyg kokia diagnozėžodžiu lauk blogio.
Nes aš žinau kas yra paauglystė man 20 as mama ir vaikštau su nuskusta galva o mano mama dievagojasi
Šventoji trejybė parašė:
Nes aš žinau kas yra paauglystė man 20 as mama ir vaikštau su nuskusta galva o mano mama dievagojasi![]()
Man nuskusta galva juokas atrodo prieš narkotikus, muštynes ir kitokias panašias bėdas
va to tai tikrai bijau
Šventoji trejybė parašė:
Nes aš žinau kas yra paauglystė man 20 as mama ir vaikštau su nuskusta galva o mano mama dievagojasi![]()
Eik jau. Kuom čia jau taip ypatinga? Tai vyresnės moterys, kurios nusiskuta, suvaikėja pagal tave?
Šventoji trejybė parašė:
man tai suvokiama kad vaikas suvokia emocija.
Jei sakai nein ir meta zvengia :D.... Nėra nemastanti būtybė vaikas. Aš pati at…
Niekaip nepatikėsiu kad atsimeni nuo 1 metų.
Šventoji trejybė parašė:
Čia mes skirtingai suvokiam maza būtybe...
Tikrai vaikas suvokia viską.... Ir jaucia Gal negali pasakyt normaliai.... Kaip m…
O tai gal vežime iki 5 metų gulėjai
kabinetuke parašė:
Niekaip nepatikėsiu kad atsimeni nuo 1 metų.
Padiskutuok šiuo klausimu su mano mama, kai aš jai pasakojau man buvo 6 metai.
O kai batus kraciau iš spintos buvo 1
Ir man nelabai idomu tu tiki ar ne... ;)
Evoliucija, žmonių mūsų vaikai dar ne to prisimins, sutelk dėmesį kad nebūtų ka blogo prisimena. O ne gilinkis į mane ;)
emma parašė:
Eik jau. Kuom čia jau taip ypatinga? Tai vyresnės moterys, kurios nusiskuta, suvaikėja pagal tave?![]()
Jaučiu kad jo
Lūšiukė parašė:
Man nuskusta galva juokas atrodo prieš narkotikus, muštynes ir kitokias panašias bėdasva to tai tikrai bijau
![]()
visko bus...
Šventoji trejybė parašė:
Padiskutuok šiuo klausimu su mano mama, kai aš jai pasakojau man buvo 6 metai.
O kai batus kraciau iš spintos buvo 1
Neįdomi tu man, tik va atmintis tavo super, vunderkindas tiesiog, pavydžiu. Man paskutiniu metu šlubuoja, nes neatsimenu ką vakar veikiau,tai jau nuo 1 metų
kabinetuke parašė:
Neįdomi tu man, tik va atmintis tavo super, vunderkindas tiesiog, pavydžiu. Man paskutiniu metu šlubuoja, nes neatsimenu ką vakar veikiau,tai jau nuo 1 metų :bi…
Mėsos mažiau valgyk
Šventoji trejybė parašė:
Mėsos mažiau valgyk![]()
Negaliu, tada ir nepaeisiu
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai