2024.02.04 16:42 (prieš 2 m.)
Coca-Cola parašė:
Taip, galima grąžinti per 14 dienų, tai ir aš galvoju, kad vėliau pilvas dar augs, nesinorės pirkti naujo diržo🤷♀️ Užsisakiau M dydį, bet turbūt reiks keisti🤦♀️
…
Skaudas pačias kojas ar ties klubais? Nes jei ties klubais, tai aš pirkausi irgi ortopedinę pagalvėlę, kur tarp kojų dedasi - tai patogiau išsimiegu, nes šiaip daugiausiai miegu ant vieno ar kito šono, tai klubai kenčia nuo to viso svorio.
O pavaikščiot kažkiek ne tik galima, o ir reikia - bent jau mūsų situacijoj, kai dar yra to kaklelio ir gal progesteronas sėkmingai sustabdys jo trumpėjimą kuo ilgiau. Aš, pvz., iš lėto, be kažkokių staigių judesių stengiuosi bent 1500-2000 žingsnių nueit kasdien.
Ir darausi tokius kaip intervalus - atsibudus su pirmagimiu pavalgom pusryčius, tada paguliu, tada praustis ir susidedu progesteroną, vėl paguliu ir t.t. Žd., stengiuosi, kad sėdėt ir ant kojų nesigautų ilgas laiko tarpas, o taip tais intervalais. Taip ir kūnas šiek tiek prasimankština, ir gulėjimo vis tiek daugiau nei pakankamai, manau, gaunasi.