ievutce parašė:
laukiu nuomoniu apie si vezimeli... pliusai minusai....
o cia ar tik ne 2011 metu? 2012 m. lyg truputi kitoks? Gal maisau?
ievutce parašė:
laukiu nuomoniu apie si vezimeli... pliusai minusai....
Jolantuke parašė:
kad ziurejau 2012
einu paitikrint
ievutce parašė:
o kaip ratukai nera is tu kurie labai tarska?
O ratukai nera mazi kaip fotkej atrodo..O barska
pasakysiu viena ar dideli pripuciami ar sitie..vienodai per duobes rieda..kartais su sitais net lengviau pravaziuot nei dideliais
amortikai yra, ir super..man tai jis
tik kad mano vaikas labai didelis..tai noreciau daug erdvesnio..bet pasirinkimas mazas , sitas jau is platesniu toks..o kita platesni zinau is emmaljungmu..bet tai kaina kokia..jomajo..
- MAMUKAS - parašė:
O ratukai nera mazi kaip fotkej atrodo..O barskapasakysiu viena ar dideli pripuciami ar sitie..vienodai per duobes rieda..kartais su sitais net lengviau pravaziuot nei dideliais
amortikai yra, ir super..man tai jis
![]()
![]()
tik kad mano vaikas labai didelis..tai noreciau daug erdvesnio..bet pasirinkimas mazas , sitas jau is platesniu toks..o kita platesni zinau is emmaljungmu..bet tai kaina kokia..jomajo..![]()
![]()
na emmaljunga ziurejau pirkt bet drauge turejo sportiny tai persnekejo kad sake neverta tiek moket ... nzn kaip lt kainos bet cia emos kainuoja nu kazkur nuo 2000lt-3000lt
ievutce parašė:
na emmaljunga ziurejau pirkt bet drauge turejo sportiny tai persnekejo kad sake neverta tiek moket ... nzn kaip lt kainos bet cia emos kainuoja nu kazkur nuo 2000lt-3000lt
Man asmeniskai haukai patinka..patvarus ir siaip nieko..bet mano bernas dickis toks..tai mes jau vos telpam..o emuku as nusiziurejus xerox 2.0 su panasia vaziuokle kaip situ haucku..O kainos tokios pat..aisku priklauso ka imi..nu bet uz vezima moket pora stuku man kazkaip nesinori..
Man isvis nesamone pirkti uz tukstanti litu vezima, net juokinga kai zmones neturi kur pinigu deti
As mastau apie Voyager, nes jis pigus ir su visais priedais. Kiek tam vaikui to vezimo reikes, tuoj prades lakstyt ir vezimas stoves kampe
Siuo metu mano vaikui gerai kol ji vezu, bet jei tik sustoju, tai tuoj pat lipa is vezimo ir pats ji stumia
na as pirkau sy vezimely bet tik shoping and drive system . man viskas tinka ir patinka na taip didizausias man minusas del nugaros atloso del to dirzelio... nelabai patogu... bet daugiau man viskas patinka... o kad vaika persukiot su sportine dalim man nera butina kadangi mes jy naudojam tik extra atvejais... apsipirkimams ar siaip jei kur islekiam nes man jis telpa y mano masinos bagazine jis ten siaip daugiau stovi nei naudoju
jei reiktu pastoviam naudojimui tokio nepirkciau
jei retsykiais viskas liuks
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai