Anele_ parašė:
Vaiko šypsena.labai patiko.
Man asmeniskai vaiko sypsena nepatiko, labai mazai vietos viduje, o lauke betonine aikstele su keliom supynem
Anele_ parašė:
Vaiko šypsena.labai patiko.
Man asmeniskai vaiko sypsena nepatiko, labai mazai vietos viduje, o lauke betonine aikstele su keliom supynem
Na man viskas svarbu, atmosfera, personalas, lauko aikštelė irgi, dėl to karslonas atpuola... nesuprantu kodėl tokioje vietoje reikėjo daryt daržėlį.. na gal reikės pačiai po karantino nuvažiuosi pasižiūrėti vaiko šypsiena, tik man visai ne pakeliui gaunasi, nes po to važiuosiu į narbutą, norėjau kur nors arčiau namų surasti, bet jaučiu be šansu.
magosa parašė:
Man asmeniskai vaiko sypsena nepatiko, labai mazai vietos viduje, o lauke betonine aikstele su keliom supynem![]()
O ką išsirinkot?
tuwuha parašė:
O ką išsirinkot?
Issirinkau darzeli net ne Karoliniskese, o rajone.
Lauksmė parašė:
Labas, kuri ginekologė geresnė Laura Bražėnienė ar Žyginta Mažylytė?
Labas,
Pas Bražėnienę lankiausi nėštumo metu. Savotiškai atrodė išsiblaskiusi, bet visus reikalingus tyrimus paskyrė, prižiūrėta buvau gerai, nieko nepraleido, nėra iš tų saldžiabalsių. O tokius daktarus aš mėgstu.
Pas Mažylytę lankiausi du kartus irgi dėl nėštumo, tai paliko kruopščios gydytojos įspūdį.
qwqw parašė:
Labas,
Pas Bražėnienę lankiausi nėštumo metu. Savotiškai atrodė išsiblaskiusi, bet visus …
Dėkui.
Lauksmė parašė:
Labas, kuri ginekologė geresnė Laura Bražėnienė ar Žyginta Mažylytė?
mano neštumą prižiūrėjo Žygelytė, tai neturiunei vieno blogo žodžio
Visus tyrimus viską darydavo
Duttee parašė:
mano neštumą prižiūrėjo Žygelytė, tai neturiunei vieno blogo žodžioVisus tyrimus viską darydavo
![]()
Dėkui. Kol kas nėštumo neplanuoju.
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai