Julia336 parašė:
Na kaip ir sake saugotis menesi... Bet taip kazkaip nutiko.... NetyciaJuolab kiausintakis salintas... Bet nesijauciu blogai.
Na cia sudetingesne operacija, bet jei gerai jauciates, manau nieko baisaus nebus
Julia336 parašė:
Na kaip ir sake saugotis menesi... Bet taip kazkaip nutiko.... NetyciaJuolab kiausintakis salintas... Bet nesijauciu blogai.
Na cia sudetingesne operacija, bet jei gerai jauciates, manau nieko baisaus nebus
Aurora_G parašė:
Sakykite kas daretes Kauno klinikose ar Mazylyje kaip greitai paskiria operacija?
Aš operavausi mažylyje. Susitariau prieš mėnesį, bet tik dėl to, kad mano gydytoja norėjo užrašyt konkrečiam operuojančiam gydytojui ir reikėjo taikyt pagal ciklo dienas
Aurora_G parašė:
Sakykite kas daretes Kauno klinikose ar Mazylyje kaip greitai paskiria operacija?
Jei turi gera ginekologe, greit sutars. Pagal tam tikra cd 😊 as irgi mazyly operavausi 😊
Aurora_G parašė:
Ok, aciu, o jei ne paslaptis gal kazkuri parekomenduotute Mazylyje
😉
Mane operavo Borkys. Nelabai turiu ką pakomentuoti, nes tiek jį ir mačiau - prieš operaciją apžiūrėjo, o po to po jos kitą dieną tik atėjo pasakyti rezultatų ir sakė susitvarkyti galvą
tai nei rekomenduoju, nei nerekomenduoju, man viskas tiko.
dumazu parašė:
Mane operavo Borkys. Nelabai turiu ką pakomentuoti, nes tiek jį ir mačiau - prieš operaciją apžiūrėjo, o po to po jos kitą dieną tik atėjo pasakyti rezultatų ir sak…
Kaip tai susitvarkyti galva?
Man Kauno klinikose operaciją paskyrė už poros savaičių. Operavo gydytoja Railaitė, man ji buvo rekomenduota, likau tikrai patenkinta. Giriamo Vanago nesirinkau specialiai dėl jo savotiškumo ir dėl to, kad jis ne visuomet sutinka atlikti histeroskopiją ir laparoskopiją vienos operacijos metu, ko aš būtinai norėjau
Sveikos na ka šiandien ivyko mano operacija polipo ko pasekoje jo ten nėra , bet kažkas tai gyveno , nes darant echo matesi ir su kraujagysle 🤔 daktaras kuris operavo taip ir nebeatėjo pasakyti atsakymų , o seselės nežino nieko , tik mėginukas paimtas. Jau namuose rytoj turėčiau keliauti į darbą , bet eisiu pas šeimos daktare bent kelias dienas noriu pailsėti . Nepasakė nieko nei dėl maudymosi, nei dėl myliuko nieko , pasimetusi, laukiu rytojaus gal šeimos daktare ka pasakys 👍
Aurora_G parašė:
Ok, aciu, o jei ne paslaptis gal kazkuri parekomenduotute Mazylyje
😉
Mane operavo Martinkiene. Rupestinga gydytoja, ko paskaicius komentarus nepasakyciau. Bendravom ir el pastu, ir telefonu, jei tik man kokiu klausimu kildavo. Viska pasake dar reanimacijoj, ka rado, kaip kas ir dar vakare palatoj viska apipasakojo. 😊
lauramiler parašė:
Sveikos na ka šiandien ivyko mano operacija polipo ko pasekoje jo ten nėra , bet kažkas tai gyveno , nes darant echo matesi ir su kraujagysle 🤔 daktaras kuris opera…
Ne seimos gydytojas Jum aiskint turi, o operaves gydytojas. 😊 ir dar israsa turi duot su tuo ka rado ir ko nerado
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai