BriL parašė:
Sveikos, kreipiuosi cia gal atsiras likimo draugiu... Antra kart per nestuma sergu covid. Pirma kart sirgau kai buvo 6 savaites. Tuomet vykau i genetikes apziura. L…
Tai po trumpo laiko vėl covidu susirgote?
Koronavirusas (COVID-19) nėščiosioms kelia nemažai klausimų dėl jų pačių ir vaisiaus sveikatos bei tinkamos priežiūros. Skaityti
visą straipsnįBriL parašė:
Sveikos, kreipiuosi cia gal atsiras likimo draugiu... Antra kart per nestuma sergu covid. Pirma kart sirgau kai buvo 6 savaites. Tuomet vykau i genetikes apziura. L…
Tai po trumpo laiko vėl covidu susirgote?
orchideja22 parašė:
Tai po trumpo laiko vėl covidu susirgote?![]()
Taip iseina, kad taip. Kalbejausi vakar su Abraiciu jis sake, kad man ne covidas o tiesiog kazkoks virusas ir testas rodo teigiama. Tai esu pasimetusi kaip yra istikruju. Juo lab esu skiepyta spalio menesi
orchideja22 parašė:
Tai po trumpo laiko vėl covidu susirgote?![]()
O pirmo susirgo jokių pakitimu nematė? Ar sunkiai prasirgot? Nes aš dar tik kelios sav kaip laukiuos ir jau sergu covid 🙈 tai bijau...
demuke parašė:
O pirmo susirgo jokių pakitimu nematė? Ar sunkiai prasirgot? Nes aš dar tik kelios sav kaip laukiuos ir jau sergu covid 🙈 tai bijau...
Po pirmo sirgimo jokiu pakitimu, buvau pas genetike tai labai issamiai ziurejo. Dabar turesiu vykti i 3 lygio konsultacija
BriL parašė:
Po pirmo sirgimo jokiu pakitimu, buvau pas genetike tai labai issamiai ziurejo. Dabar turesiu vykti i 3 lygio konsultacija
Tikiuosi viskas gerai bus 🤗
mom.to.be parašė:
Sveikos i covidu skyriu tikrai neturetu guldyti...
Siaip irodyta, kad po ligos dar ilga laika gali testas rodyt teigiama.
As savaite prieš gimdyma sirgau su 39temp nors gimdyt isvaziavau be temp. Po gimdymo gulde vistiek i kovid skyriu
Sveikos, du metus atsilaikiau nuo koronos, o vat šiandien 3 teigiami testai, pasidariau tą rimtąjį dar tai lauksiu rezultatų... šiandien 17+3 sav ir tik užkilo staiga temperatųlūra iki 37,8 na ir sakau testą reik pasidaryt ir teigiami visi... o šiaip daugiau kolkas nieko nesidaro apart temperatūros.
BriL parašė:
Ka tai reiskia 3lygio konsultacija? Man aktualu nes ginekologe išrašė siuntima i vilniu genetikai tik i siuntima parašė konsultacija pas ginekologa echoskopai.
būki parašė:
Ka tai reiskia 3lygio konsultacija? Man aktualu nes ginekologe išrašė siuntima i vilniu genetikai tik i siuntima parašė konsultacija pas ginekologa echoskopai.
As kaip suprantu tai yra Santariskese arba Kaino klinikose, registruojates pas ginekologa perinatologo apziurai. Nes santariskes ir kauno klinikos yra trecio lygio ligonines 😊 as siandien gaudziau nuo puses 8 laika, tai gavau vasario 2 dienai i kauno klinikas apziurai. O jums jeigu parasyta pas genetika tai santariskese ieskokite pas genetika turbut registruotis, arba pasitikslinkite pas gydytoja savo 😉 as dar del visa ko pas genetike privaciai uzsiregistravau kur jau esu buvusi, manau nepakenks
BriL parašė:
As kaip suprantu tai yra Santariskese arba Kaino klinikose, registruojates pas ginekologa perinatologo apziurai. Nes santariskes ir kauno klinikos yra trecio lygio …
Pas mane siuntime parašyta 3 l ginekologo k-jai su echoskopu, bet gydytoja minejo jog arba kaune arba santariskėse
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai