gintaguste parašė:
Aš jums pritariu, bet vis tiek didelis minusas tas, kad būtent dabar sergantis gali daryti ką nori. Va gryžom iš kelionės penktadienį. Pilna kosinčių ir belekaip či…
Taip,labai mažai sąmoningų žmonių..Mano mamai korona,o dirikas skambina sako,Kaip jautiesi?Mama sako,visai gerai.O tas sako tai gerai tada laukiam tavęs darbe ..ir jiems dzin kad mano mama vyrėja kuri gamina valgyt ir gali užkrėsti daug žmonių.O mano mama sovietinio mąstymo ....paeme ir išejo...nors aš jai sakiau jog tai yra egoistiška.Nes tegul ji isivaizduoja,ji užkres ką nors ,kas tarkim turi namie sunkios būklės su gretutinėm ligom žmogų ir neduok sakau dieve jis mirs.Tik dėl to kad tu išejai sirgdama i darba.Ji man sako tai toks žmogus juk iš bet kur gali atitemti koki nors virusa.Aš sakau taip ,gali.Bet kam tau to reikia?kad per tave nutiktu kažkas blogo.?
Žodžiu taip ir baigesi visas žmogaus samoningumas...Ir mamos bendradarbė,kuri nuo mamos užsikrėtė,serganti,ši savaitgali išvažiavo prie jūros ilsetis.Tai isivaizduokim...kas bus toliau