Rodo parašė:
O kaip leliukas,viskas gerai?🙂
Nu mano gyne atostogose, bet šiaip judesius jaučiu, tikiuosi kad taip
Koronavirusas (COVID-19) nėščiosioms kelia nemažai klausimų dėl jų pačių ir vaisiaus sveikatos bei tinkamos priežiūros. Skaityti
visą straipsnįRodo parašė:
O kaip leliukas,viskas gerai?🙂
Nu mano gyne atostogose, bet šiaip judesius jaučiu, tikiuosi kad taip
Merginos, nebežinau kaip save nuraminti. Vieną dieną sužinojau kad laukiuosi, dar po poros dienu buvo patvirtintas Covid. Uzsikreciau nuo vyro ir dukrytes, abu jau sirgo. Man skaudejo gerklę, buvo sunkumas krutineje, 3 paras laikesi temp, max buvo užkilusi iki 38, vartojau paracetamoli. Is viso per tas dienas isgeriau 3 tabletes paracetamolio po 500 mg. Vartojau kibirais šiltų skysčių. Dabar jaučiuosi geriau, dar kosciu. Pas gydytoja dar nebuvau, eisiu ketvirtadienį. Taip nerimauju, kad sis virusas galejo pakenkti vaikeliui, juk susirgau 5 nėštumo savaitę! Einu is proto, žinau, kad nieko negaliu pakeisti, zinau, kad dabar stresuodama dar labiau bloginu situacija... Perskaičiau sia tema kelis kartus jau, bet labiausiai bijau liekamųjų reiškinių ilguoju laikotarpiu. Liga juk nauja, niekas nezino kaip tai atsilieps vaikui. Kokie jusu pamastymai?
Man dabar 16 +2dienos. Sirgau covidu 3savaiciu. Kiek kur pas ką buvau, tai del covid labai nerimauti nereiketu. Kas yra blogiausia, tai karsciavimas. Dabar nieko negalime pakeisti. Ir nera tokiu tyrimu , kad ka galejo ta temp pazeisti. Genetike sake labai blogai karsciuoti pradzioje nestumo
Mirata parašė:
Man dabar 16 +2dienos. Sirgau covidu 3savaiciu. Kiek kur pas ką buvau, tai del covid labai nerimauti nereiketu. Kas yra blogiausia, tai karsciavimas. Dabar nieko ne…
Kazin, kokia temperatūra jau kenkia embrionui? Nuo 37,5 ar nuo 38? Daugiausia randu info, kad nuo 38, bet kiti sako kad ir 37,5 negerai..
Spalva parašė:
Kazin, kokia temperatūra jau kenkia embrionui? Nuo 37,5 ar nuo 38? Daugiausia randu info, kad nuo 38, bet kiti sako kad ir 37,5 negerai..
Nuo 37.5. Bet stenkimes nesigasdinti, nes nieko negalime pakeisti
Spalva parašė:
Merginos, nebežinau kaip save nuraminti. Vieną dieną sužinojau kad laukiuosi, dar po poros dienu buvo patvirtintas Covid. Uzsikreciau nuo vyro ir dukrytes, abu jau …
Kiekvienas virusas yra pavojingas ir lygiai taip pat nereiskia,kad jis butinai tures itakos. Net su baisiausiais virusais gimsta sveiki vaikai. Covid kaip ir gripas, niekad jo nesureiksminau. Tikiu,kad jis nera kazkuom ipatingesnis ar baisesnis.
Viskas bus gerai!
Labas vakaras. Nežinau ką daryti ir kaip save nuraminti. Laukiuosi 12sav ir 6 dienos. Vakar pasidariusi covid testa gavau teigiama atsakymą
gyvenu Uk. Bėga nosis, skauda gerkle, galvą.. karščiuoju, bet buvo max 37,7. Nežinau ar man reikia kreiptis į savo GP ar į Midwife.. aplamai nežinau kaip gydytis, ką daryti
beproto bijau, kad nepakenktų vaikeliui. Galbūt galite kažką patarti??? Skaičiau, kad nėštumo metu negalima gerti daug vaistažolių arbatų.. esu visiškai pasimetusi...
Alyva parašė:
Labas vakaras. Nežinau ką daryti ir kaip save nuraminti. Laukiuosi 12sav ir 6 dienos. Vakar pasidariusi covid testa gavau teigiama atsakymągyvenu Uk. Bėga nosis…
Neleiskit temp.kilti virš 38 ir muškit paracetamoliu,jei užkils. Manau ir dabartinę temp jei nekrenta nuo arbatų galit pabandyti nusimušti. Labiausiai leliui kenkia temperatūra. O arbatas bent aš,tai gėriau vaisines visokias ir ramunėlių. Dėl slogos,gerklės,tai nežinau kaip ten pas jus su vaistais Uk. Lt,tai Isla,purškalas su šaltalankiais ir medetkom aliejinis,nosiai jūros vanduo,vibrocil lašiukai. Laikykitės ir sveikit!🙏
Alyva parašė:
Labas vakaras. Nežinau ką daryti ir kaip save nuraminti. Laukiuosi 12sav ir 6 dienos. Vakar pasidariusi covid testa gavau teigiama atsakymągyvenu Uk. Bėga nosis…
As jusu vietoj bet kokiu atveju kreipciausi i savo gydytoja ir informuociau del susirgimo, manau tikrai pasakys ir ka kaip gert ir pns . Kaip rase pries tai nare, kad svarbiausia neleist temp pakilt daugiau 38 , o arbatom irgi reik zinot Kiek kokiu galima , gerkit aplamai daug skysciu, vandens su citrina , imbieru. Sveikatos
Alyva parašė:
Paskaitykit diskusijas sioj temoj ir bus ramiau
gyd jums niekuo nepades, reikia persirgti kaip ir kiekviena liga.
As sirgdama geriau daaaug arbatos- citrina be skureles+medus+ karstas bet ne verdantis vanduo. Daug vandens, arbatu nepadauginti, ramuneliu/melisu, bet viena du puodelius per diena. Vitamina C dar pavartoti.
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai