didziausia uzuojauta renatyteij...
tiesiog kai perskaiciau lyg gerklej kas uzstrigo...
yammy_mummy parašė:
ne nebuvau rasiusi cia...mes sirgome kiauliu gripu![]()
Todel visa laika dekoju Dievui ir gydytojams, kad nelaukdami atsakymu is labarotorijos is karto skyre gydyma nuo sios ligos
Na bet jau kazkaip uzsimirsta tas, bet dar ilgai verkdavau prisiminus gydytojo zodzius - sorry mummies, but your child has a swine flu
![]()
![]()
Is karto visi su maksem susoko, man liepe detis, o man buvo pochui, galvojau, jeigu ji Dievas pasiims, tegul pasiima ir mane
Tad esu Dievui dekinga, kad visgi savo angeleli paliko man sioje zemeje, kuriam turiu padeti eiti gyvenimo keliu ir kuris mane pasirinko, kad buciau salia tame kelyje
![]()
jezus jezus..ir ko tik netenka mums mamoms iskentet..
as isivaizduoju kad tuo metu nezinojai kur detis, kad tik viskas butu gerai vaikiukui
bet iskentejai - mes del savo angeleliu viska iskentetumem ir praeitumem pacios kad tik ne jiems...kaip ir as paigmdziau - o matau kaip mano kudiki gaivina...atrodo mirsi pati is baimes...
nu mano mazvydukas pasikele - pajuokavo pazirze, pavalge vel, ir vel miega...bet istraukiau ziauriai gilumini snargliuka...gal jis jam gerklyte kuteno
bet kuriuo atveju temp nera, dar paziuresim kaip rytoj bus..
aciu uz palaikyma mergytes!
yammy_mummy parašė:
Telli, kaip tavo sveikatele?Gal jau padaugejo judesiuku???![]()
O as nesulaukiau skambucio is ligonines, tai man nesitiki, kad pas mane nieko nera
![]()
zinok kaip ir minejau saunuole esi kad plovei su soda ir jogurtu - tas ziauriai gerai veikia - net antibijotiku nereik jei nestiprus uzdegimas!
ir kad dar ten biski kaip varske pabus isskyros nieko - valosi viskas , bet tie receptai man pvz kadaise lb padejo
yammy_mummy parašė:
Telli, kaip tavo sveikatele?Gal jau padaugejo judesiuku???![]()
O as nesulaukiau skambucio is ligonines, tai man nesitiki, kad pas mane nieko nera
![]()
stebiu judesiukus ir kiekviena diena uzsirasineju i lentele kur ligoninej dave. tai 10judesiu per diena tikrai yra
siandien labai spardosi mazius...is tikruju daug ramiau man kai jauciu ji besispardant
manau ramiau ir tau butu jei paskambintu ir pasakytu ar yra kas, ar nera.siaip bet kokiu atveju galetu paskambt
Eglaite, manau, kad dauguma mamu praeina pro ta, kai prisigalvoja, jog vaikui vandene ir pan. Kiek as prisimasciusi buvau - vajezau!
O jis daznai riecia galvyte? Miega uzvertes ja?
Kiek IU vitamino D duodi vaikui per para? Kodel manai, kad rachiras yra?
Del slogytes - trauk kuo dazniau ir kuo svariau stenkis istraukti. Mums neseniai skogyte baigesi, tai jos metu irgi zinok sukosedavo vis, maniau jau kosi, bet matyt kutena gerklyte, nes apsiejom be vaistuku. Tiesa, buvau susibalamutinusi, kai nakti sukosejo vaikas, tai ryte jau daviau sirupuka nuo kosulio, bet paskui ziuriu, kad nieko jis daug nekosi, tai ir nebedaviau
Tik va bijau, ar nebus veeeel sloga, kuri tik pries kelias dienas baigesi....lyg vel atsiranda sniurgliuku.. :/
jurgute80 parašė:
renatyte, nera tu zodziu, kuriais galeciau isreiksti savo uzuojauta. begalinis skausmas, apeme mano sirdi, kartu su tavimi ... vis galvoju apie tai, verkiu su tavimi, taip skaudu.....laikykis renatyte....laikykis mazute!!!!!!
laikykis pupa ... as taip pat asarele nubraukiau , dieve koks gyvenimas visdelto neteisingas...
Vikuliaa parašė:
laikykis pupa ... as taip pat asarele nubraukiau , dieve koks gyvenimas visdelto neteisingas...
Nesakyk...tragedija cia...
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai