Gregau parašė:
Sveikos.![]()
Ne visai sąžiningai kol kas,bet norėčiau jungtis prie jūsų. Laukiuosi trečio leliu…
Sveika prisijungusi. Lengvo nėštumo ir puikių emocijų ❤️
Gregau parašė:
Sveikos.![]()
Ne visai sąžiningai kol kas,bet norėčiau jungtis prie jūsų. Laukiuosi trečio leliu…
Sveika prisijungusi. Lengvo nėštumo ir puikių emocijų ❤️
braskyteee parašė:
Sveiki, norėčiau prisijungti prie Jūsų grupelės. Laukiuosi 3 vaikelio!
Sveika prisijungus!
braskyteee parašė:
Sveiki, norėčiau prisijungti prie Jūsų grupelės. Laukiuosi 3 vaikelio!
Sveikinimai!!! Lengvo nestumo☺️
Sveikos, pagaliau galiu grįžti į forumus ir aš. Turėjau reikalų sočiai.. Mažoji ant rankų, bičai du mokykloj, kitas daržely. Vyrui darbai.. Bet dabar kaip ir susitvarkė viskas, juolab vaikinam atostogos, tai mamytė gali sau leist atsipūst irgi. Pažaidžia maniškiai su mažąja, labai patinka viens kitam(tik kartais sesė apseilioja ir reikia rėkti per visus namus:D). O kaip Jūs laikotės? Kaip šeimyna?
Natalijuxx parašė:
Sveikutės,jungiuosi ir aš, kažkaip sunkokai, bet pavyksta šiaip netaip. Aš esu Natalija, turiu du berniukus ir mergyte, manau sutarsim![]()
Sveika, Natalija! Kokie dideli tavo vaikučiai jau.. Ar sunki paauglystė taviškiam? Sunku rasti kalbą?
Livija parašė:
Sveika, Natalija! Kokie dideli tavo vaikučiai jau.. Ar sunki paauglystė taviškiam? Sunku rasti kalbą?
Oi taip, su vyresniuoju labai labai sunku, visa diena prie kompo akis varvina, pakviečiu valgyt šaukia jis man "mama palauk dabar pabdžy žaidžiu"
" nu vyras tai randa kalba laisvai.. Didžiaja laiko dali praleidžiu su princesyte savo
.
Natalijuxx parašė:
Oi taip, su vyresniuoju labai labai sunku, visa diena prie kompo akis varvina, pakviečiu valgyt šaukia jis man "mama palauk dabar pabdžy žaidžiu"![]()
![]()
" nu vyra…
Nepykit uz klausima, o kodel leidziat akis varvint visa diena kaip sakot? 🤔
Maryam parašė:
Nepykit uz klausima, o kodel leidziat akis varvint visa diena kaip sakot? 🤔
Taip tai neleidžiu, čia atostogu metu dažniausiai taip.. pats nori ir su draugais pakalbet ir pažaist, nes va kai i mokykla tai ir neberanda laiko atsipūsti visai..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai