rožine parašė:
ačiū, pabandysiu, tik kokosų aliejaus neturiu, dėl pyrago neverta pirktibet gal tinka kitas koks
![]()
Na aš pirkau mažą indelį specialiai, jis irgi savo skonio priduoda😀 bet manau turėtų tikti ir kitas.
rožine parašė:
ačiū, pabandysiu, tik kokosų aliejaus neturiu, dėl pyrago neverta pirktibet gal tinka kitas koks
![]()
Na aš pirkau mažą indelį specialiai, jis irgi savo skonio priduoda😀 bet manau turėtų tikti ir kitas.
Brekcija parašė:
Tikra idomybe sie agurkai 🤔 nesu macius! ☺️ O koks ju skonis? Citrininis? Ar agurkinis? 😅
Nejutau jokio skonio😂
Na gal vos vos agurko🙈
Kažkaip pasigedau ryškesnio skonio😳
Rituuzas@ parašė:
Turiu šparaginių pupelių uzsisaldzius, mestelkit idėjų ką pagaminti 🤔 kažkada tiesiog kepinau su desryte, darzovem.. norisi kažko kito dabar 🤔🫣😂
Vakar pusryčiams dariausi: ant sviestuko pakepiau šparagines ir įmušiau porą kiaušinių, pamaišiau ir dar sūrio užbarsčiau, prieskonių dar pagal skonį🙋♀️
Mano stebukliukas parašė:
Vakar pusryčiams dariausi: ant sviestuko pakepiau šparagines ir įmušiau porą kiaušinių, pamaišiau ir dar sūrio užbarsčiau, prieskonių dar pagal skonį🙋♀️…
Noriu pietums paruošti 😂😂 itariu reikia mėsos kažkokios dadeti ir būtų puikus pietus 😂😂😂 reikės kažką burti 😂
Rituuzas@ parašė:
Noriu pietums paruošti 😂😂 itariu reikia mėsos kažkokios dadeti ir būtų puikus pietus 😂😂😂 reikės kažką burti 😂
Man jos tinka virsur, prie bulvių visad įmetu kartu. Kaip atskiro garnyro nenorėčiau, man per skystas maistas kalorijų atžvilgiu, tačiau su bulvėmis ir kitomis daržovėmis puikiai.

Užmačiau galerijoje, kad ir tešloje kaip užkandį kepiau. Pamenu, kad labai patiko. Tik va tešlos jau nepamenu kaip daryti 🤔

Kas dar gali pasiteisinti, tai paimkit šparagines, supjaustykit, pasidarykit marinatą kaip agurkams, ir pavirkit jas jame. Kitai dienai atvėsus ir nukošus bus puikios salotos tik reiktų dar česnako ir majonezo.
Cavy parašė:
Vakar buvome išvykę, grįžom puse7, tai reikėjo kažką greit susukt. Tai va, lazanija bet kaip 😂
Labai skaniai🩷
Cavy parašė:
Vakar buvome išvykę, grįžom puse7, tai reikėjo kažką greit susukt. Tai va, lazanija bet kaip 😂
aš lazanija 2val gaminu kaip niekur, val gaminimo valanda kepimo
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai