lututee parašė:
Aš ir dar taip pagalvojau.
Bet grįžus vis tiek juk galima eiti ir kalbėti dėl didesnės algos.
Be abejo. Kalbėjimas ir derybos gali išspręsti situaciją, visgi infliacija Lietvoje didelė.
lututee parašė:
Aš ir dar taip pagalvojau.
Bet grįžus vis tiek juk galima eiti ir kalbėti dėl didesnės algos.
Be abejo. Kalbėjimas ir derybos gali išspręsti situaciją, visgi infliacija Lietvoje didelė.
Lava33 parašė:
Sveiki, pries iseinant i nestumo ir gimdymo atostogas, darbdavys pradejo ieskoti mane pavaduojancio asmens 2 m laikotarpiui, atejes naujasis darbuotojas gavo keliai…
Negali moket didesnes, man net po 4 metu mokejo ta pacia, net be priedu. Kita men pakele, po keliu men vel kele. Cia tik eit derintis nauja alga, o ne tiketis, kad random savanoriskai duos daugiau
Lava33 parašė:
Sveiki, pries iseinant i nestumo ir gimdymo atostogas, darbdavys pradejo ieskoti mane pavaduojancio asmens 2 m laikotarpiui, atejes naujasis darbuotojas gavo keliai…
Man gryžus pirmą mėn gavau šiek tiek mažesnį nei vietoje manęs dirbusio (kol apšilau kojas), antrą mėn jau sulygino. Gal čia priklauso nuo įmonės politikos dar
sauluzytee parašė:
Negali moket didesnes, man net po 4 metu mokejo ta pacia, net be priedu. Kita men pakele, po keliu men vel kele. Cia tik eit derintis nauja alga, o ne tiketis, kad …
Kazkaip skamba keistai jusu pasakymas🤔🤣, atejo naujas zmogus pavaduoti mano pareigose manes atostogu vpa metu, be patirties visiskai naujokas ir jam mokejo daugiau, cia ne random, cia issidirbinejimas darbdavio ir pasityciojimas, jei jums tiktu tokios salygos valio, as paklausiau tam kad suprasti kokiu veiksmu toliau imtis man ☺️
Aviarte parašė:
Man gryžus pirmą mėn gavau šiek tiek mažesnį nei vietoje manęs dirbusio (kol apšilau kojas), antrą mėn jau sulygino. Gal čia priklauso nuo įmonės politikos dar…
As pries gryztant pasakiau kad grysiu tik prie naujos padidintos algos su ne mazesniu atlyginimu, sutarem kaip ir, o pasirodo kitaip va gavos 🫣
Saulle123 parašė:
Sveiki, mano nga išėjimo data sausio 27d, ar tai reiškia ,kad įbišmoką neįeis gruodžio mėnuo? Jei taip ,tai ar gaki gydytoja pažymą išduoti vėliau, pvz vasario 7d, …
Išduoti vėliau gali, gruodis įsiskaičiuos išėjus bet kada nuo vasario 1 d.
Sveiki,
Gal galite padeti susigaudyti. Vaikas gimes 2022 m., siuo metu eina antri vpa metai. Darbdavys kalbina grizti i darba anksciau nei sueis du metai. DU butu aukstesnis negu pries iseinant. Ar as nebegauciau sodros ismokos uz likusius menesius iki vaikui sueis 2 m.?
TaiTikAs parašė:
Sveiki,
Gal galite padeti susigaudyti. Vaikas gimes 2022 m., siuo metu eina antri vpa meta…
Gautumėt, nes vaikas gimęs pagal seną tvarką.
Balta gazelė parašė:
Gautumėt, nes vaikas gimęs pagal seną tvarką.
Nauja tvarka nuo 2022m 08 ar ne?