lututee parašė:
Nauja tvarka nuo 2022m 08 ar ne?
Nauja tvarka nuo 2023.01.01
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįlututee parašė:
Nauja tvarka nuo 2023.01.01
lututee parašė:
Nauja tvarka nuo 2023-01-01
Na atsiprasau, bet kiek skaitau vis tiek nesuprantu, gal man kas su galva negerai 😅 po gimdymo tetis gauna menesi atostogu kaip ir anksciau su 100% atlyginimu ir be jokiu lubu? Kaimyne pagimde, sako kad lubos 1500 tai neeme nes realiai neisgyventum su tiek, i minusa visiskai 😔
Juk@ parašė:
Na atsiprasau, bet kiek skaitau vis tiek nesuprantu, gal man kas su galva negerai 😅 po gimdymo tetis gauna menesi atostogu kaip ir anksciau su 100% atlyginimu ir be…
Yra lubos 🙄
@akvarele parašė:
Yra lubos 🙄
Bet anksciau nebudavo?? Nesuprantu kurioj cia vietoj ta geresne nauja tvarka?? Kaip liudna sakes
Juk@ parašė:
Bet anksciau nebudavo?? Nesuprantu kurioj cia vietoj ta geresne nauja tvarka?? Kaip liudna sakes![]()
Lubos ir anksčiau buvo. Tėvystės mėnesio tvarka visiškai niekaip nesikeitė.
Petelnė parašė:
Lubos ir anksčiau buvo. Tėvystės mėnesio tvarka visiškai niekaip nesikeitė.
Bet lubu nepakele? Juk gyvenimo lygis pakilo, kainos pakilo, atlyginimai pakilo. Visiskas minusas gaunasi
ner galimybes mum taip susimazinti pajamas
o mamai irgi lubos yra?
Juk@ parašė:
Na atsiprasau, bet kiek skaitau vis tiek nesuprantu, gal man kas su galva negerai 😅 po gimdymo tetis gauna menesi atostogu kaip ir anksciau su 100% atlyginimu ir be…
Kad lubos ne 1500...
Juk@ parašė:
Bet lubu nepakele? Juk gyvenimo lygis pakilo, kainos pakilo, atlyginimai pakilo. Visiskas minusas gaunasiner galimybes mum taip susimazinti pajamas
o mamai i…
Lubos keicias kas ketvirti.
sauluzytee parašė:
Kad lubos ne 1500...![]()
Nesuprantu sios lenteles, cia ziureti kada tetis eis atostogu? Pvz rugpjucio-rugsejo gaunasi vidurys, tai lubos pagal 3 ketvirti? Cia dar atminusuoti apie 45% mokesciu reikia? Bet kokiu atveju sios lubos drastiskai sumazina pajamas 😳 nebent cia skaiciai nurodyti jau atskaicius visus mokescius? Atsiuakite nuoroda, nerandu as
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai