Camella parašė:
30sav ejau privaciai scanui ir pamatem kad mano dama sedi. Sekanti syki nuejus pas mw pasakiau, kad sedi vaikas, ji siunte i ligonine pas daktarus. Kazkur 35-36sav …
Dekui uz informacija
Camella parašė:
30sav ejau privaciai scanui ir pamatem kad mano dama sedi. Sekanti syki nuejus pas mw pasakiau, kad sedi vaikas, ji siunte i ligonine pas daktarus. Kazkur 35-36sav …
Dekui uz informacija
BiruteSa parašė:
Zinok oi nesusireiksmini. As buvau jau pusmetine 13 val palikus. Ji buteliuko neeme. Tetis is saukstelio girde. O kai pamaciau vaiko reakcija grizus namo, net susig…
Oi kaip miela!
Manoji dar labai maza tai nerodo jokiu zenklu kad mane labiau feivorintu nei teti, bet vaikiukui maziau streso su manim, nes as labiau moku atspeti, ko jai reikia. Tai, kai reikia ja palikti su teciu bent keliom vlandom, taip ir matau pries akis kaip mano pupa klykia springdama o tetis vercias per galva ir vistiek nesugeba jos nurminti .....
Zmona-Mama parašė:
O kad vaiku nepalieka uk ,tai manau visos cia zinoverks,kaimynai iskvies soc,ir viso gero bus..
Nu ir pasakė aš vaiko nepalieku bet jam dantukai skauda ir jis dažnai verkia tai ką kiekvieną kartą soc tarniba man kves ?nu nekas nekvietė
Frisbi parašė:
Oi kaip miela!![]()
Manoji dar labai maza tai nerodo jokiu zenklu kad mane labiau feivorintu nei teti, bet vaikiukui mazia…
Mano kleckas labai retai myli .Tik sunkiai valgo su tėčiu
oksana288 parašė:
Nu ir pasakė aš vaiko nepalieku bet jam dantukai skauda ir jis dažnai verkia tai ką kiekvieną kartą soc tarniba man kves ?nu nekas nekvietė
Ne ,iskviecia,neranda nieko namie ir viskas .arividerci
Zmona-Mama parašė:
Ne ,iskviecia,neranda nieko namie ir viskas .arividerci![]()
Bet tai koks nesveikas turi buti, kad palikti viena vaika namie, o jei dar leliuka? kazin nuo keliu metu gali vaikai pasilikti vieni?
Ruciuka parašė:
Bet tai koks nesveikas turi buti, kad palikti viena vaika namie, o jei dar leliuka? kazin nuo keliu metu gali vaikai pasilikti vieni?
Na cia buvo kai viena paliko vaika 30min ,kol vyras gryz ,tai poto problemu turejo.lietuvaite. Skubejo i darba ..... jauciu tikrai ne 30min ten buvo,apsimelavus... bes del 30min manau dar kaimynai neskambintu
Zmona-Mama parašė:
man kai echo dare,maniau isprotesiu su juo.. pradejo klibint lova,visur pirstus kist,eit rozetes isjunginet.. nesitikejau tiesiog kad jis nenusedes takartne…
Pas mus neleidzia su vaikais i skana eit, tai as ir palikau ji namie su drauge, nes vyras darbe buvo?
Ligitta parašė:
Pas mus neleidzia su vaikais i skana eit, tai as ir palikau ji namie su drauge, nes vyras darbe buvo?
taip tai i echo vaiksiojau ir anksciau su juo,ir viskas gerai buvo
tik takart biesas uzejo ,uztad dabar zinau ko tiketis . siaip atrodo gi didelis berniukas 3 metuku,gali pasedet su telefonu pazaist.. bet va kazkas uzejo ir viskas,nenorejo sedet
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai