Juzte parašė:
Aukit didučiai, būkit stipručiai, nes tiek praeiti reikia begalinės stiprybės![]()
Uoj, buvau palūžusi ir ne kartą, manau, normalu ir natūralu, nesu labai stipri, todėl buvo visko.
Juzte parašė:
Aukit didučiai, būkit stipručiai, nes tiek praeiti reikia begalinės stiprybės![]()
Uoj, buvau palūžusi ir ne kartą, manau, normalu ir natūralu, nesu labai stipri, todėl buvo visko.
Meshka parašė:
Po iui irgi yra sansu su dviem pastoti, ypac jeigu buvo daryta stimuliacija.
Buvo daryta stimuliacija. Bet ko gero mazai tiketinos Jusu prielaidos.. gaila..
Lena321 parašė:
Labai labai užjaučiu, labai gaila... 💔 Galite pasipasakoti, gal palengvės, gal bus geriau... Kuo galime jums padėti? 🙏
Lena321 parašė:
O jus jauciate kokius nors persileidimo simptomus - pilvo maudima, skausma arba kad krutine atleido, pykinimo nebeliko?
As nenoriu itikinti kad viskas gerai, panasu kad visgi nesivysto...bet tiesiog pries nutraukiant vaistus, geriau atmesti visas tikimybes, kad nenutrauukti vaistu per anksti, jeigu yra nors maziausia tikimybe
Mažylė1 parašė:
Labai labai užjaučiu, labai gaila... 💔 Galite pasipasakoti, gal palengvės, gal bus geriau... Kuo galime jums padėti? 🙏
Aciu! Ieskosiu patarimu is tu, kas turejo panasia situacija. Nes nebezinau ar po kurio laiko bandyti vel IUI, ar eiti prie ivf.. ar siaip imanoma suzinoti kodel taip ivyko. Net nelabai zinau kaip cia dabar ivardinti, ar tiesiog persileidimas ar nesivystantis..
As jokiu nestumo pozymiu neturejau. Pagal skaiciuokle kaip ir 5sav pabaiga. Vos gal krutine pilnesne, dabar atrodo gal jau atleido.
Pilva man maude/dilgciojo nuo pat pradziu, keleta dienu po IUI. Galimai nuo tada kai ivyko implantacija. Isskyru su krauju nebuvo, tepimo irgi (bet gal kol prg vartoji tol nebuna)
Tiesa, lyt. santykiai buvo du kartus. Po to uzfiksavau prasta hcg augima. Bet vargu ar tai turi kazka bendro..
Mažylė1 parašė:
Turiu klausimėlį dėl pas jus rasto stafilokoko? Koki tyrimą atlikot? Tepineli?
O kaip jums apskritai su nėštumo požymiais. Pvz kad ir su krūtinės jautrumu/ ji visą nėštumą tokia būna?
Dažnai yra sakoma, kad būdinga būtent rytinis pykinimas. O man kažkaip atvirkščiai- visas blogumas vakare- ir pykina ir mieguistumas. Kartais tiesiog atjungia ir turiu pamiegot 2-3 h. O ryte atsibudus dažnai nei krūtinės nejaučiu, bei pykina, nei bloga... tiesiog normaliai gerai juočiuos
ir nuo to man panika biški būna, kodėl simptomų nėra. Bet po piet sugrįžta...
Ar jums irgi taip svyruoja? Ir ar palengvėjimas simptomų yra normalu, ar jau reikia susirūpint?...
Lena321 parašė:
Aciu! Ieskosiu patarimu is tu, kas turejo panasia situacija. Nes nebezinau ar po kurio laiko bandyti vel IUI, ar eiti prie ivf.. ar siaip imanoma suzinoti kodel tai…
Užjaučiu labai... gal kitą kartą pradžioj vis dėl to susilaikyti nuo santykių. Tikrai nesakau, kad čia būtinai priežastis, net nemažai klinikų pradžioj draudžia santykius. Orgazmo metu gimda stipriai susitraukinėja... Dar galit tepinėlius pasidaryti, nuo LPL turbūt jau tyrėtės...
Ocean Ni parašė:
O kaip jums apskritai su nėštumo požymiais. Pvz kad ir su krūtinės jautrumu/ ji visą nėštumą tokia būna?
Isvis neskaudejo krutines, apart mieguistumo antroj dienos pusei, nelabai ir buvo pozymiu nestumo🫣😀
Bar.bar parašė:
Isvis neskaudejo krutines, apart mieguistumo antroj dienos pusei, nelabai ir buvo pozymiu nestumo🫣😀
Tiesiog paskutinę savaitę taip hitino, vemt nevėmiau, bet viskas atrodo škeikštulį sukeldavo, niekaip negalėjau sugalvot, ko noriu valgyt, viskas kažkaip škeikštu... Ir taip miegot nukaldavo, kad išmiegodavau po 2-3 h ale "pietų miego", o po to
vėl 22 val miego noriu, krutine irgi pasprogus tokia. O siandien kazkaip daug geriau jauciuos, ir apetitas is kazkur, visko noriu valgyt kaip isprotejus, ir mieguistumas gal tik koki pusvalandi...
Tai biski panika, ar viskas gerai, ar ne per anksti legveja tie simptomai...
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai