wasabi1 parašė:
Sveikos merginos 5 dpo ir va vaiduokli meta testas rapi pregna tai nzn cia tiket ar ne ..
Na vaiduokliukas rožinis, tai manau, kad nemeluoja
wasabi1 parašė:
Sveikos merginos 5 dpo ir va vaiduokli meta testas rapi pregna tai nzn cia tiket ar ne ..
Na vaiduokliukas rožinis, tai manau, kad nemeluoja
Vaidilllute parašė:
Linkiu tau susiplanuot nuostabia mergyte![]()
Nedėkosiu, bet mergytės noriu nuo pat vaikystės
Tik apie ją ir svajojau, bet gavau nuostabų sūnelį , kuris laaaaukia sesės, labai labai
Linkiu ir Jūs svajonių išsipildymo
jollyk parašė:
Na vaiduokliukas rožinis, tai manau, kad nemeluoja![]()
Oi as ju tiek roziniu maciau kad baisu patiket
reiks kartot uz poros dienu tada ziuressiu
wasabi1 parašė:
Oi as ju tiek roziniu maciau kad baisu patiketreiks kartot uz poros dienu tada ziuressiu
Gal pas Jus dvynukai, kad taip anksti rodos. Sako ten anksčiau viskas vyksta
Salomėj parašė:
Nedėkosiu, bet mergytės noriu nuo pat vaikystėsTik apie ją ir svajojau, bet gavau nuostabų sūnelį , kuris laaaaukia sesės, labai labai
Linkiu ir…
As taip pat svajojau apie dukryte nuo pas jaunystes ir mano vyras taip pat ir zinau ka reiskia kai svajone issipildo. Dabar jau aisku poryte butu labai smagu ir idomu paziuret kas ten kitaip auginant berniuka.
linkiu visoms pagauti savo svajones !
sako mamos sunus buna kaskas tokio ypatingo
jollyk parašė:
Esy test dar tikrai neparodys. Jį galite bandyti darytis likus kokioms 3 dienoms iki mm
paskutini nestuma parode 9 dienos iki mm.. bet dakau,gal kad dvynukai buvo.. gal kazkaip to hormono daugiau gaminosi. na va,kenciu.. nesidarau
Vaidilllute parašė:
As taip pat svajojau apie dukryte nuo pas jaunystes ir mano vyras taip pat ir zinau ka reiskia kai svajone issipildo. Dabar jau aisku poryte butu labai smagu ir ido…
O man norisi sužinoti, kas ten kitaip auginant mergaitę
Kas dėl mūsų sūnaus, tai net nežinau, kaip ir kiekvienai mamai jis man ypatingas, nes jis mano
O, kad kažkas ypatingo, nes jis berniukas, tai kažkaip nepasakyčiau. Manau tiek mergaitė, tiek berniukas - vienodai didelis stebuklas.
Salomėj parašė:
Gal pas Jus dvynukai, kad taip anksti rodos. Sako ten anksčiau viskas vyksta![]()
![]()
As o paskaiciavau pagal td o jauciau kokios 3d iki tada kada td parode
o dvynukai isvis fainai butu
Vaidilllute parašė:
As taip pat svajojau apie dukryte nuo pas jaunystes ir mano vyras taip pat ir zinau ka reiskia kai svajone issipildo. Dabar jau aisku poryte butu labai smagu ir ido…
Marsiete parašė:
O man norisi sužinoti, kas ten kitaip auginant mergaitęKas dėl mūsų sūnaus, tai net nežinau, kaip ir kiekvienai mamai jis man ypatingas, nes jis mano
O, kad…
Nžn, mūsų su sūnumi santykiai tikrai ypatingi, ypač tvirti buvo iki 4 m. dabar vis daugiau tetuko reikia, bet ir toliau laabai meilutis yra. Glaustinėjasi, myluojasi. Viešumoj TIKRAS VYRAS, o namie mano kačiukas, toks leliukas dar nori būti, kad vaje
aš kažkaip nerodžiau tiek jausmų būdama tokio amžiaus, kiek jis moka
wasabi1 parašė:
Oi as ju tiek roziniu maciau kad baisu patiketreiks kartot uz poros dienu tada ziuressiu
man sis testas dar ryskesni vaiduokli mete. bet nestumo nebuvo
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai