smileviltis parašė:
Aš šią naktį be miego..daug minčių, prisiskaičiau čia visko ir visai "nupušau".. antra diena kaip mm baigės, o testą pasidariaunu visai nuo proto nušokau..…
Nu vargse
ir ka testas? Neigiamas?
smileviltis parašė:
Aš šią naktį be miego..daug minčių, prisiskaičiau čia visko ir visai "nupušau".. antra diena kaip mm baigės, o testą pasidariaunu visai nuo proto nušokau..…
Nu vargse
ir ka testas? Neigiamas?
dobilee parašė:
Labas rytas. Merginos gal zinot bitutes nt kasetinis kokio jautrumo yra?
10miu lyg
rasa.olis parašė:
norejau pasidziaugti JumisJus visada tokia pozityvi, negailit graziu zodziu merginoms, tikrai Jus nuostabi !
![]()
![]()
Ačiū labai
man tikrai taip malonu kai pamatau kaip merginos džiaugiasi
tikiuosi ir aš sulauksiu greičiausiu metu tos dienelės. O pakolkas laukiu mm. Nes ryte dariausi jautrų ružavą Benuka - tai balta-balta
nieko tokio, viskas dar ateity
dobilee parašė:
Labas rytas. Merginos gal zinot bitutes nt kasetinis kokio jautrumo yra?
25 bitute
Julya69 parašė:
Ačiū labaiman tikrai taip malonu kai pamatau kaip merginos džiaugiasi
tikiuosi ir aš sulauksiu greičiausiu metu tos dienelės. O pakolkas laukiu mm. Nes ryte da…
Ikelk testuka
evellinkee parašė:
Ikelk testuka![]()
jis namuose, bet ten tikrai nėr ko kelti....jis visai-visai tuščias žinokit
Barbora12 parašė:
Linkiu ir Jums kuo greiciau sulaukti dziaugsmingu bruksniuku![]()
ačiū Jums labai
evellinkee parašė:
25 bitute
Aciu nuraminot
Vakar benuka rozini dariau pamaciau rozini vaiduokli. Ir kazkaip maniau bitute 10miu. Galvojau ant bairio pabandysiu. Ir vos vos kazkoks matosi vaiduoklis.
kazkaip nejauku pasidare. Ant dezutes nieko neraso. Ryt arba poryt kartosiu benuka rozini
Julya69 parašė:
jis namuose, bet ten tikrai nėr ko kelti....jis visai-visai tuščias žinokit![]()
Zinokit, man Benukai vaiduoklius ismesdavo gal tik po 20 min. Pasidarydavau, pamatydavau balta ir numesdavau, veliau paziuredavau dar karta ir nustebus ziuredavau i ta vaiduokliuka. Taip buvo su trejais testais, galiausiai ketvirtas parode jau per 5 min vaiduokli likus 1 dienai iki mm, o elektroninis jau uztvirtino galutinai
Tai nepraraskit vilties!
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai