Neringut parašė:
Kazkada rasiau grupej. Man nelabai kokie, keliu daktariu "deka". Gimdyciau cia vel nebent susitarus su savo gydytoja, kad gauciau pilna prieziura gimdymo metu.. kit…
Jetus nu visiskai esu pasimetusi kur gimdyti...🤯
Neringut parašė:
Kazkada rasiau grupej. Man nelabai kokie, keliu daktariu "deka". Gimdyciau cia vel nebent susitarus su savo gydytoja, kad gauciau pilna prieziura gimdymo metu.. kit…
Pacahontas parašė:
Nu aisku,juk cia toks ale "blogis" joms tas epiduras🙈🤦🏻♀️
O kaip visumoj kokie ispudziai?
Man pati daktare siule epidiura 😁🙈 As dar dvejojau, sako para praketejus saremius kenteti dar.
eviess parašė:
Man pati daktare siule epidiura 😁🙈 As dar dvejojau, sako para praketejus saremius kenteti dar.![]()
Tai va tokiais atvejais atrodo o kaip kitaip..as pirmagimi klinikose gimdziau,viso truko gimdymas 21val,nesivere skatino ir skatino isvargus prasiau epio,tai po to akusere sako bet sutariam kita karta be jo tipo,gerai?
Pacahontas parašė:
As jusu vietoje, jeigu iki siol viskas sklandu del leliuko, tai rinkciausi kur maziau gimdyviu. Kur maziau tai ir jei reikes pagalbos tai dazniau ir ateis, nepaskubom parodys, pamokins ir pan.
O jei ten del tapetu nu tai ir klinikos. I klinikas geriau, jeigu kokie kabliukai. Pvz as kad ir su abiem vaikais prieziurai lankiausi mazylyje, ir pas ta pat daktare, planavau ir norejau gimdyti mazylyje, bet nesigavo nes vaikutis kitaip reikalus sudeliojo ir nebuvo pasirinkimo.
Dar girdejau, kad krikscioniskieji irgi geri. Ten del kitu priezasciu lankiausi, bet is mano puses irgi pliusiuka dedu.
Pacahontas parašė:
Tai va tokiais atvejais atrodo o kaip kitaip..as pirmagimi klinikose gimdziau,viso truko gimdymas 21val,nesivere skatino ir skatino isvargus prasiau epio,tai po to …
Akusere tai papuole ne labai faina, bet man jau buvo ant tiek viskas dzin😁 As tik is laimes tryskau kad pagaliau baigsis mano kancios ir gimdysiu😁😁😁
Siaip su abiem nestumais lankiausi ir gimdziau mazyli. Pirmas cp buvo, antra pati. Operacija dare Šakalienė, gimdymą prieme ir Šakalienė 🤣
Sutapo taip
Bet prieziura po gimdymo yra puiki. Plius man siti gimdymo namai, tai kaip ne ligonine o namai, todel as juos ir rinkausi.
E.Va parašė:
As jusu vietoje, jeigu iki siol viskas sklandu del leliuko, tai rinkciausi kur maziau gimdyviu. Kur maziau tai ir jei reikes pagalbos tai dazniau ir ateis, nepaskub…
Labai protingai paraset,labai aciu!
Pacahontas parašė:
Tikrai,mamytes,nuosirdziai dekoju uz patirciu pasidalinimus.Labai jos gelbsti,kai nera daugiau su kuo pasikonsultuoti🙏🏻
Aš su antru irgi planuoju grīžti į Mažyli. Nors visai iš kito miesto esu. Bet pirmas gimdymas man ten labai patiko. Vykau su siuntimu jau, kad užbaigt nėśtumo, nes 9d pernešiotas vaikas, pirmagimis, didelis, jokia veikla nevyksta, tonusai tai yra tai nera, kai padare cp tai vaika istrauke visa virkstelei susipainiojusi.. Santariskes 2 kartus atsisake kazka daryti ir sake lauksim kol naturaliai prasides, man toks variantas netiko, trecia kart vaziavau i Mazyli. Pagulde stebejimui nes buvo zoline, ir pirmadieni atejas Goberis padare cp. Visas personalas nuo valytojos iki vedejo buvo ziauriai malonus! Tas pats Goberis eidavo vis i palata ir klausdavo kaip jauciuosi, kaip sekasi zindyt ir tt. Sake po 3 metu lauks vel manes, ir kaip tycia po 3 metu as ir vel gimdysiu 😀 kai gulejau stebejime dave tokia palata kad net vyrui lova butu, kad nereiktu po 70 km vazinet. Mano atsiliepimai tik patys geriausi apie Mazyli.
Jau trečia parą esu mažylyje. Kol kas viskas labai liuks, apart to, vkad palatu mokamų nebebuvo, bet atsižvelgė į tai, kad esu po CP, bpasiuke palatą kuri yra arčiausiai tualeto ir dušo, nes kiekvienas judesys tikrai siaubingas.... Aišku inkščiu kaip mažas vaikas kad išleistų, nes namai yra namai, o ten yra vyras, kuris galėtų padėt, bet likimas sudėliojo savaip (iš vis supratau su šituo nėštumu, kad likimas dėlioja tik savaip), todėl dar teks čia pabūti.
Tai žodžiu, kas liečia epidurą tai pasiūlė patys, nes vėrėsi lėtai, skausmas didelis ir spaudimas stipriai kilo, bet su epiduru man nepasisekė: nejaučiau rankų, o netrukus dar prasidėjo ir alerginė reakcija, dėl ko po to gavau ir antibiotikų ir paracetamolio tempai mušt. Negaliu pasakyt, kad čia anesteziologo kaltė (nebent dėl to, kad rankų nejaučiau, nes taip neturėtų būt), bet šiaip tikrai viską ramiai išsamiai paaiškino ir stengėsi viską daryti kiek galima atsargiau ir kantriau.
O visas personalas tai dieviškas čia ❤️ nuo pat akušerių iki valytojų. Kiekvieną ateina, paklausia ar viskas gerai, ar nieko netrūksta, paliko numeriu š, kuriais skambint jei neatsikelsiu pati, ir užsuka po kelis kart per diena. Kadangi mano palatą šalia gimdyklu tai tikrai matau, kad darbelio jos turi, bet visos kaip gerosios fėjos spėja užsukti ir pasiteiraut ar kuom, nors gali padėt.
Ir nekankino manęs su skatinimu, kai pamatė, kad niekas nevyksta davė laiko pagalvot ar noriu CP ar dar laukiam, bet kadangi prisiklausiau kitų patirčių, tikrai pabijojau 30 valandų gimdymo ir visų komplikacijų, todėl sutikau operuotis.
Tikiuosi kitas gimdymas įvyks savaime be jokių skalpelių, bet vis tiek čia ☺️
Kudlota parašė:
Jau trečia parą esu mažylyje. Kol kas viskas labai liuks, apart to, vkad palatu mokamų nebebuvo, bet atsižvelgė į tai, kad esu po CP, bpasiuke palatą kuri yra arčia…
Smagu, kad jums viskas gerai 😍 man kai su liudnu veidu pasake jog tikriausiai reikes cp, as vos ne laimes soki susokau su tais skausmais
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai