2020.08.30 01:03 (prieš 5 m.)
Ladysummer parašė:
Aš jum pritariu, bet kaip žinoti kuri pati geriausia... man pirmas nėštumas, specialiai lankiausi visur kad pasižiūrėti ir išsirinkti, bet tai yra žiauriai sunku...…
Aš galvoju, kad geriausia lankytis nėštumo priežiūrai ten kur planuojate gimdyti. Tada lankotės pastoviai, visus niuansus išsiaiškinat (svarbu ir moterų konsultacijoje gydytojas patiktų ir biolaukai sutaptų),ir kai reiks gimdyt jau vien tik pažįstamos sienos ramina, žinai kur eit, ką daryt ir t.t. bent jau man taip atrodo. Mano 3 CP planiniai buvo Mažylyje, pas tą pačia gydytoją. Man tas gimdymo namų mažumas, ir mažesnis gimdymo skaičius kaip tik pliusas, nes daugiau gydytojo dėmesio gauni.
O mano istorija prasidėjo tuo kad po persileidimo buvusio, kai buvo antras ankstyvas nėštumas ir susirgau stipriu bronchitu, mano mama (nes jau pati vargiai sugebėjau savim pasirūpinti) nusivedė į Mažylį ir registratūroje paklausė gal kas priimtų sergančią. Ir priėmė greituoju būdu, nuramino, davė velnių kad šaliko neturiu, nors planinių pacienčių tikrai turėjo. tai vat taip ir likau pas tą pačią gydytoją