Uogauoga25 parašė:
Atrodo kai aš gulèjau pagimdžius prieš 3 metus tai geresnį maistą davė 🙃
Tai kad aš prieš 1.5men pasigimdziau ir tokių dalykų negavau
Uogauoga25 parašė:
Atrodo kai aš gulèjau pagimdžius prieš 3 metus tai geresnį maistą davė 🙃
Jovit@ parašė:
Tai va aš irgi mastau iš kur taip skirtingai..
Na ka,mes jau grize is gimdymo Mazylio namuose.
Esu daugiau nei patenkinta,gaila net isvaziuot buvo,tiek daug emociju.
Nuostabus personalas nuo pat iejimo i siuos gimdymo namus iki atsisveikinimu.
Slaugute Violeta iki asaru tiesiog,atsisveikinom issiglebesciavusios viena kita.
Nera ka lyginti su pirmaja patirtimi Kauno Klinikose. 🙏🏻
Sveikos, galbut yra cia neseniai gimdziusiu mamyciu. Siandien man terminas ir jai nepagimdau dave man daktare siuntima vaziuot i savo pasirinktus gindymo namus, galvoju apie mazyli. Planuoju cia atvaziuot ketvirtadieni, tolimesniam sekimui tuo metu man bus 40+3. Kurtiksliau tas dienos stacionaras? Kur eit niekada ten neesu buvusi? Ir dar klausimeliu, gal atsakysite
1. Ar daromas Covid-19 testas šiuo metu, šiuose gimdymo namuose?
2. Kaip reikalai su maistu?
3. Ar palatose guldoma po 1?
4. Jai viskas gerai, po kiek laiko išleidžia su leliuku namučių?
5. Kaip su gimdymo rūbeliais? Ar ligoninė duoda savo? Ar reikia turėt savus?
Zigzag parašė:
Sveikos, galbut yra cia neseniai gimdziusiu mamyciu. Siandien man terminas ir jai nepagimdau dave man daktare siuntima vaziuot i savo pasirinktus gindymo namus, gal…
As gimdziau birzeli, tai po termino gulejau 2 pataloginiam, paskui pradejo skatinti. Testa del coronos dare ta diena, kada pagulde. Maistas tai buvo vidutinis, bet man kazkaip pakankamai buvo, turejau dar savo uzkandziu, man ir apetito nelabai buvo.
O rubelius duoda ir leliukui ir mamytei.
Palathose buna po viena mamyte.
Alicijina parašė:
As gimdziau birzeli, tai po termino gulejau 2 pataloginiam, paskui pradejo skatinti. Testa del coronos dare ta diena, kada pagulde. Maistas tai buvo vidutinis, bet …
Kiek po termino buvo kad gulejot patologijoj?
Zigzag parašė:
Kiek po termino buvo kad gulejot patologijoj?
Man terminas buvo birzelio 15 o pagimdziau 19
Alicijina parašė:
Man terminas buvo birzelio 15 o pagimdziau 19
Tai nuvaziavot i mazyli termino diena? Ir iskart pasigulde?
Zigzag parašė:
Sveikos, galbut yra cia neseniai gimdziusiu mamyciu. Siandien man terminas ir jai nepagimdau dave man daktare siuntima vaziuot i savo pasirinktus gindymo namus, gal…
Nedaromas testas.
Maistas normalus,esu isranki maistui,bet visada viska suvalgydavau be problemu.Porcijos mazokos,tad patarciau savo dar kazka tureti kokiu uzkandziu,bananu,o ir atvezt betkada betkas gali naminio maisto pvz arba uzsisakyti.
Guldoma po 1.
Isleido 3para.
Taip leliukui duodami rubeliai.Bet paskui buvo jau kad ir savo dejau,nes keletas komplektu nepatogus pasirode ir zydri papuole viena karta mano mergaitei.
Nuostabi vieta gimdymui
Pacahontas parašė:
Nedaromas testas.
Maistas normalus,esu isranki maistui,bet visada viska suvalgydavau be problemu.Por…
O kurioj vietoj randasi dienos stacionaras?
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai