Ginteea parašė:
Ne tiesiog pasirinkau gydymo įstaigą ir jau laukiu pirmo fet
Ka dabar pasirinkote?
Ginteea parašė:
Ne tiesiog pasirinkau gydymo įstaigą ir jau laukiu pirmo fet
Ka dabar pasirinkote?
Vilmusė parašė:
Ka dabar pasirinkote?
Oj ten nerišliai nurašiau. Pasirinkau kita gydymo įstaigą ne lietuvoje
stricka parašė:
Tai va aš ir išguglinau iš vilniaus andrologo
Kaip Jus?
Vilmusė parašė:
Kaip Jus?
Nieko laukiu kol persileisiu. Bet kolkas jokio judesio. Šiąnakt grįžo krūtinės jautrumas nors jau savaitė kaip nutraukus vaistus.jei iki kitos sav veiksmas nepajudės. Reiks važiuot į klinikas-guldys
Sveikos,
Esu dvi savaitės po embriono įkėlimo RMC (antrasis užšaldyto embriono kėlimas). Vakar atsirado patepliojimai, jie nėra gausūs, kraujas taip pat nėra šviežias, bet lydi ir pilvo apačios tempimas, apsilankiau Klinikų priimamąjame, apžiūrėjus ginekologas sakė, kad viskas kaip ir tvarkoje, bet tempimas ir toliau lydi, bei baimė, kad nepasikartotų kaip po pirmojo kėlimo 🙈 Gal kuriai taip pat buvo panašūs patepliojimai ir pilvo tempimas? Kaip susitvarkėte su nerimu?
trupinys25 parašė:
Sveikos,
Naudojat progesterona ? Gali but jo mazai ir tai vyksti.As tai jusu vietoj i pati RMC skambinciau ir situacija sakyciau
MiegaIiuke parašė:
Naudojat progesterona ? Gali but jo mazai ir tai vyksti.As tai jusu vietoj i pati RMC skambinciau ir situacija sakyciau
naturali atranka, as kalbejausi su gydytoja, teplioti gali, prg tikrintis nesako...man paciai taip buvo, ko galiausiai persileidimas ivyko...is forumo cia suzinojau jog reikia prg tikrintis...bet gydytojai uz naturalia atranka
trupinys25 parašė:
Sveikos,
Labas, man buvo 7 savaitę du kartus, tai pirmą kart apžiūrėjo RMC gydytoja- tą kart nuramino nes nieko blogo nemate, o antrą kart buvo penktadienio vakaras, tai buvau priėmime, diagnozė "planetos atšoka". 2 savaitės turėjau gulima režimą, tai pat iki šiol save turiu saugoti, neliknoti sunkiai ir panašiai
viskas bus gerai 🤗
trupinys25 parašė:
Sveikos,
Čia gali būti implantacijos požymiai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai