rutuska parašė:
Maleckienė gražiai elgias tik su savo pacientėm, o kai pavaduoja kitas gyd, ji būna grubi, šneka negatyviai ir lyg specialiai tokią emociją sukuria,kad pacientė blo…
Va čia tai teisybė
rutuska parašė:
Maleckienė gražiai elgias tik su savo pacientėm, o kai pavaduoja kitas gyd, ji būna grubi, šneka negatyviai ir lyg specialiai tokią emociją sukuria,kad pacientė blo…
Va čia tai teisybė
FaustaP parašė:
Sveikos, pasisakysiu ir aš apie gydytoja Maleckiene. Lankėmes virš metu pas ja, tik pas ja visi vizitai. Likau labai patenkinta nors prieš pirma vizita pasiskaičius…
Tai va,mes jau 4 kartus pas ją bandėm,kai pastojau,ji džiaugėsi kartu su manim,bet deja kai nustojo vystytis,mačiau,jog liūdi kartu...taip ji nedaugžodžiauja,bet priekaištų neturiu..
stricka parašė:
Gaila kad jos nei viena neužsiminus kad negydoma teratozoospermia kuo toliau tuo labiau ryškėja. O man to neišaiškino. Reikėjo pirma gydytis o tada bandyti antrą k…
Kas čia per liga 😱 pirma kartą girdžiu tiesą sakant tokią... net ėjau googlinti
Sveikos, kovo 29 d lankysiuosi rmc jau pirmai dienai pradeti leistis vaistus ruostis IVF kompencuojama(aiskins.) dirbu fizini darba, patalpose dulkiu kalnas. Ir pas mane situacija neitin gera. Nes galima bus deti tik viena, tai vienas is vieno, galimas. Mastau apie pasiimti atostogas. Gal padidinciau galimybe pastoti..? Ar kaip gydytoja sako dirbti kaip dirbus.. Nors pati gydytoja sake kad tikimybe persileisti, bei neisnesiotukas labai didele. Gal tuomet pasisaugoti..? Ka manote apie darbus. Ar yra tokiu kurios dorbo fizini sunku darba ir bande pastoti?
ZEMUOGYTE135 parašė:
Sveikos, kovo 29 d lankysiuosi rmc jau pirmai dienai pradeti leistis vaistus ruostis IVF kompencuojama(aiskins.) dirbu fizini darba, patalpose dulkiu kalnas. Ir pa…
Pirma kartą po įkėlimo buvau pasiemus savaite atostogų, daug gulėjau, bet nieko neišėjo. Antrą kartą ejau i darbą ir gyvenau įprastai, tą kartą pasisekė. Tad nežinau ar kažką įtakoja. Dirbau stovimą darbą po 13 val
Vilmusė parašė:
Kas čia per liga 😱 pirma kartą girdžiu tiesą sakant tokią... net ėjau googlinti
Tai va aš ir išguglinau iš vilniaus andrologo
Sveikos , lankausi pas Robertą Norkutę
atlikome pilną ištyrimo programą ir mūsų diagnozė neaiškios kilmės nevaisingumas
gruodžio mėn atlikome spermograma ir buvo nustatyta oligospermija, vartojome papildus ir kovo men situacija pasitaisė turime normospermija, tačiau rezultatai,kad ir patenka į normas yra prie apatinės ribos. Šiuo metu paliko pusės metų laiką pabandyti pastoti natūraliai, rugsėjį, kuomet sukamės dviejų metų" stažas" galėsime pradėti nuo IUI. Labai gaila, kad negalime bandyti iškart. Šiai dienai turime pusantrų metų stažą nevaisingume ir kadangi yra tikimybė pastoti natūraliai nieko neskubina
galbūt yra kamnors panašiai?
ar IUI būna kompensuojami ar tik IVF?
Justė2023 parašė:
Sveikos , lankausi pas Robertą Norkutęatlikome pilną ištyrimo programą ir mūsų diagnozė neaiškios kilmės nevaisingumas
gruodžio mėn atlikome spermograma ir b…
Bijau suklysti IUI nėra kompensuojamas. Kompensuojama IVF, bet už punkciją ir šaldymą turėsite pati susimokėti, tad turėkite omeny, kad punkcija ir šaldymas kainuos virš 400e jeigu nepabrangę dar. O ir vaistai nėra kompensuojami 100%, bet priemokos už vaistus nėra didelės
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai