Karolyte123@@ parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti, kaip Gyd. Norkutė užsiregistravau pas ją pirmam vizitui? Ar geriau pas kita registruotis?
Aš lankiausi pas ją. Man patiko. Viskas super buvo 👍
Karolyte123@@ parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti, kaip Gyd. Norkutė užsiregistravau pas ją pirmam vizitui? Ar geriau pas kita registruotis?
Aš lankiausi pas ją. Man patiko. Viskas super buvo 👍
Laura999 parašė:
Sveikos nerginos ,planuonu apsilankyti RMC pirma kartą ,noriu paklaust kaip su tais siūntimais pradžioj reikia pasiimti siūntima pas šeimos gyd o tada tik skambint …
Pirma registruokites RMC o paskui kai jau žinosite kada gavote laika pasiprasysite seimos gyd. siuntimo. Nes bent jau anksciau seimos gyd. siuntimas galiodavo menesi laiko, tai as pirma buvau pasiprasiusi seimos gyd. o kol gavau laika RMC tai baige galioti siuntimas ir dar karta prasiau kad issirasytu. As registravausi pas konkrecia gyd. Bartašienę, bet tada dar man rodos tik dvi gyd. tik buvo. Dabar jau daugiau yra.
Kulverstuka parašė:
Pirma registruokites RMC o paskui kai jau žinosite kada gavote laika pasiprasysite seimos gyd. siuntimo. Nes bent jau anksciau seimos gyd. siuntimas galiodavo menes…
Labai ačiū žinosiu dabar jau 🙂
MiegaIiuke parašė:
Siuntimas dar 2men galioja.Ir kazin ar be siuntimo registruos.As pirmiau gyd siuntima turejau po to registravausi.
Tai va kaškaip ir aš taip galvojau , kad galimai reikia siūntimo ,o tada tik skambint į RMC .tai aš vistiek pradžioj siūntima pajimsiu nes jau poryt pas šeimos daktare eisiu tada ir skambinsiu 🙂kaškaip išsigandau kad jau užsiregistravus pas šeimos ,ir jai pajimsiu siūntima ,nežinia ar galios tiek iki vizito nes kaip suprantu reiks palaukt ilgokai tos pirmos konsultacijos🤔
MiegaIiuke parašė:
Siuntimas dar 2men galioja.Ir kazin ar be siuntimo registruos.As pirmiau gyd siuntima turejau po to registravausi.
Svarbiausia, kad apsilankymo diena butu galiojantis siuntimas, registruojantis tikrai nebutina tureti siuntima.
Kulverstuka parašė:
Svarbiausia, kad apsilankymo diena butu galiojantis siuntimas, registruojantis tikrai nebutina tureti siuntima.
Rmc net neregistruos be siuntimo, kiek žinau yra atvirkščiai, registracijos dieną turi turėti galiojanti siuntimą, o poto jis galioja dar 2mėn jei užsiregistruota iki jo galiojimo pabaigos. Pasiskambinkite į RMC ir pasakys tiksliai.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai