Ememedem parašė:
Aš negimdžiau, bet teko du kartus apsilankyti Utenos priėmime ir pasilikti dienos stacionare - tai apie personalą tik geriausi atsiliepimai, labai daug dėmesio skyr…
Nu tai bent tiek 🤗
Aukštakalnio g. 3, UtenaEmemedem parašė:
Aš negimdžiau, bet teko du kartus apsilankyti Utenos priėmime ir pasilikti dienos stacionare - tai apie personalą tik geriausi atsiliepimai, labai daug dėmesio skyr…
Nu tai bent tiek 🤗
emilijaproc parašė:
Man išvis įdomu koks kolektyvas , laukiuosi antro , pirmą gimdžiau kauno
klinikose , ar ginekologės , akušerės geros? Nu taprasme gražiai bendrauja? Jei pa…
Kiek žinau su epidiuru pas mus sunkiau, gal kas pakomentuos kas prašė. Sakiau ir aš prašysiu su antra dabar bet atvažiavau jau su 8cm tai nebebuvo jau kada prašo kai per valanda pagimdžiau 🙂
Ingulyyte parašė:
Kiek žinau su epidiuru pas mus sunkiau, gal kas pakomentuos kas prašė. Sakiau ir aš prašysiu su antra dabar bet atvažiavau jau su 8cm tai nebebuvo jau kada prašo ka…
Tai va ir aš esu girdėjusi kad sunkiau , bet ir esu girdėjusi kad pagimdžius pirmąjį ir kai reikia gimdyti antrą , gimdą greičiau plečiasi ir daug greičiau viskas vyksta , tai irgi nežinau ar tiesa , nes jeigu taip , tai ir man nereiks epidiuro 😁
Aš gavau epidūrą, bet labai sunkiai. Teko kelis kartus eiti ir prašyti tiek gydytojos, tiek akušerių. Nors prie 3cm atsidarymo man skausmus rodė 10/10, tai pasakiau, kad jei dabar taip, tai aš jėgų nebeturėsiu išstumti, tai vos ne vos pavyko gauti. Bet paskui replikų visokių gavau dėl to epidūro, kas ne taip ir kaltino epidūrą 😅
Saulyte919 parašė:
Aš gavau epidūrą, bet labai sunkiai. Teko kelis kartus eiti ir prašyti tiek gydytojos, tiek akušerių. Nors prie 3cm atsidarymo man skausmus rodė 10/10, tai pasakiau…
Va čia tai geras . Negalvojau kad taip sunkiai reikia prašyt epidiuro . Nu tada reikės apseit 😅
emilijaproc parašė:
Va čia tai geras . Negalvojau kad taip sunkiai reikia prašyt epidiuro . Nu tada reikės apseit 😅
Bent jau man tai sunkiai tikrai, vyras net įdarbintas buvo paprašyti 😁 bet kita pamaina gal vėl kitaip žiūrėtų
Tūla parašė:
Nuo epidūro gali būti ir komplikacijų, girdėjau atsiliepimų, jog gali būti liekamųjų reiškinių. 🤔
Gimdžiau pirmutini su epidiuru , jokių komplikacijų .
Saulyte919 parašė:
Bent jau man tai sunkiai tikrai, vyras net įdarbintas buvo paprašyti 😁 bet kita pamaina gal vėl kitaip žiūrėtų![]()
Nu tikrai įdomiai , nu vadinasi ir nereiks 😅
Saulyte919 parašė:
Bent jau man tai sunkiai tikrai, vyras net įdarbintas buvo paprašyti 😁 bet kita pamaina gal vėl kitaip žiūrėtų![]()
Bet čia manau ne tik Utenoje taip. Aš Panevėžy gimdžiau, paprašiau epiduro kai buvo 4cm, kol atėjo gydytojas atsivėrė iki 7cm ir atkalbėjo nuo epiduro. Manau visi ir visur yra suinteresuoti kuo natūralesniam gimdymui ☺️
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai