Sugalvojau parašė:
Vėl HCG <1,0..![]()
Kaip gaila
Sugalvojau parašė:
Vėl HCG <1,0..![]()
Kaip gaila
Sugalvojau parašė:
Vėl HCG <1,0..![]()
Labai labai gaila 😢 stirybės ❤️
Ana Mari parašė:
Labai labai gaila 😢 stirybės ❤️
F vasarą atsisakė sodinti 5bb mozaikinį, tai jaučiuosi ypatingai suknistai, nes nebėra ko sodinti. Marina atrašė, kad parašyčiau, kada Mm prasidės ir viskas. Bet jei F laikysis tokios pat pozicijos nebandyti su mozaikiniu ar ba toliau sodinti pagal ERA pasislinkusį langą- tai ne Mm laukti, o kitos klinikos ieškotis reikia, kur ką nors pasiūlys. Nes tiesiog daryti dar vieną IVF, varyt per PGTA ir bukai sodinti pagal ERA pasislinkusį langą, kai jau viskas ištestuota, ir pakeista ir jokių rezultatų, net kibimo jokio nėra visus 3k.. Nžn..
Sugalvojau parašė:
F vasarą atsisakė sodinti 5bb mozaikinį, tai jaučiuosi ypatingai suknistai, nes nebėra ko sodinti. Marina atrašė, kad parašyčiau, kada Mm prasidės ir viskas. Bet je…
Pas mane po kiekvieno ivf likdavo vos vienas blastukas, o Rygoj jau daryti net 3 ivf. Bet paskutini karta kibimas buvo. O jeigu pas jus nera net kibimo, tai daryti ta pati ir tiketis kito rezultato, as nezinau ar yra prasmes... laikykites❤️
Sugalvojau parašė:
F vasarą atsisakė sodinti 5bb mozaikinį, tai jaučiuosi ypatingai suknistai, nes nebėra ko sodinti. Marina atrašė, kad parašyčiau, kada Mm prasidės ir viskas. Bet je…
Gal būtų galimybė mozaikinį į kitą kliniką persikelti? Nes atsisakymas mozaikinį keltį tai čia jau tikrai absurdas 🙈
Sugalvojau parašė:
Labai gaila... bet tas nekibimas 3 k iš eilės su tirtais pgta embrioniukais... na kažkaip įtartinai tikrai. Esu girdėjus atvejų kai nepavyksta pagal era, o po to keliant standartiskai ir uzkimba. Ir dar kiek pamenu tas era tyrimas kazkoks komplikuotas jums gavosi... Gal tikrai butent cia ir yra tas kabliukas. Jeigu imuninius dalykus tyretes, tai tikrai kelimo laikas galejo kisti koja...
Sugalvojau parašė:
Vėl HCG <1,0..![]()
dieve-uzjauciu, kazkokia neviltis apima-tiesiog matau kad klinikoje chaosas, gydytoja neturi sau lygios pamainos ir konkreciai nesuspeja... laikykites😭
Ocean Ni parašė:
Labai gaila... bet tas nekibimas 3 k iš eilės su tirtais pgta embrioniukais... na kažkaip įtartinai tikrai. Esu girdėjus atvejų kai nepavyksta pagal era, o po to ke…
Gailiuosi nepastovejus už mozaikinio kėlimą, bet.. Išsizliumbiau vaiko būrelyje ir dabar prisimenu F žodžius - kiekvienoj nesėkmėj yra kažkas gero, kažkas ką galima išmokti (nemoku to rusų posakio per sakyti paprastai lietuviškai). Reikia kelti ne pagal ERA, o klasikiniu laiku. Būtų mano langas persislinkęs iš esmės, tai nebūtų nei vaiko, nei persileidimo 8sav po klasikinio IUI. O kai kelia pagal ERA 3k, tai visus 3 nėra absoliučiai jokio kibimo. Tai keistas jau ir protokolas, ir kelta ir su prednosole, ir be jo, ir su skystinančiais ir trentaliu kraujotakai pagerinti (pastoviai geriant juos problemos su krešumu, per skystas kraujas, retina dozės), gleivinės ten sočiai kibimui.
Nzn, būtų kibimas ir persileidimas, tai nurašyčiau embrionui, bet čia akivaizdžiai RIF - reacuring implantation failure. Ir kone vinis visko yra ERA rodomas 12val lango persislinkimas. Būtų dabar tas mozaikinis, tai galvotum - mažu embriono bėda, dėl to kibimo nebuvo, bet.. Trečia nesėkmė be absoliučiai jokio kibimo su PGTA praėjusiu
O dėl gydytojos komandos ir nesuspėjimo. Man paskutinius vizitus atrodė viskas ištuštėję, bet Marina atrašo labai vėlai. Sesutės keičiasi, tai toks jausmas, kad vis naujus žmones apmokyti reikia, kurie nedirbo šitoje srityje. Registratūroje kitos moterys irgi, tai kai didelė kaita - velka viską vadovas
Bei kada galima gimdos nuotrauką pasidaryti? Dabar matyt ciklo pradžios reikia sulaukti ir tada kažkurio dienom nueiti? Nežinau jau, ką ir tirtis, bet ERA kartoti nebenoriu. Geriau sumokėsiu už mozaikinio kėlimą normaliam lange ir natūraliam cikle arba blokuotam, bet nematau prasmės jį daryti, kai visiška nesėkmė
Ocean Ni parašė:
Labai gaila... bet tas nekibimas 3 k iš eilės su tirtais pgta embrioniukais... na kažkaip įtartinai tikrai. Esu girdėjus atvejų kai nepavyksta pagal era, o po to ke…
Po "canceled fet" ciklo rugsėjo pabaigoj aš turiu abejonių su tuo, kada turi ir kada tikrai įvyksta ovuliacija. Ir tai ne pirmas atvejis per 12men, kai turėjo būti folis, o jo nėra. ERA daryta stimuliuotam cikle su letrozole. Viena ką sako šaltas protas - jei ovuliacija būtų įvykus anksčiau nei 36val po Ovitrele, tai anksčiau prasidėtų prg gamyba nei aš pati pradėjau gerti ir langas turėtų būti ankstesnis, o ne 12val persislinkęs po normalaus implantacinio lango. Tai čia vienintelė priežastis, kodėl raminuosi, kad gal ten viskas su ovuliacija ir protokolu buvo gerai tam cikle, tik pats testas rodo pieno riebumą...
Kol neužkibo bent vienas embrionas - niekas nepasakys.
Paskutinius 2 failed fet vaistus geriau minutė į minutę, prg niekada neužvėlavau, ovitrele atsikėliau 23:50, per 5min viską susiruošiau ir stovėjau sekundes skaičiavau iki 00:00.. Žodžiu, rytoj bombinsiu Mariną skambučiais, nes variantas "laukiam Mm ir tada paskirsiu vizito laiką o jam atėjus galvosim, ką daryti", man netinka ir laikas bėga. Arba ateinančiam cikle susitinku su imunologu, jei F taip galvoja, darau gimdos nuotrauką ir man pasako, kad sodinami blokuotam arba natūraliam 5bb, arba ieškausi klinikos "savam ERA" testui su 5bb.
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai