Sirdute377 parašė:
Niekada neduodavau pieno pietų miegui🤔 svarbu prieš tai pavalgyti bent prieš valandą ir tada miega
O mano nuo gimimo taip įpratusi užmigti. Paduodu buteliuką ir miega 🤫🫣😀
Sirdute377 parašė:
Niekada neduodavau pieno pietų miegui🤔 svarbu prieš tai pavalgyti bent prieš valandą ir tada miega
O mano nuo gimimo taip įpratusi užmigti. Paduodu buteliuką ir miega 🤫🫣😀
aninaja parašė:
Labukas mamytes.Mes po kontroles 13,600kg ir 81cm.Esam per sunkios 2kg.Liepe nebemaitint.Kadangi dar ir skiepa gavom, siandien dar papulis butinas, bet jau reikes n…
Pasibaisėjau tokiu gydytojos komentaru... Tiesą sakant manau keisčiau gydytoją. Pienas vaikui ne tik maistas, bet ir saugumas, šiluma, ryšys su mama
nujunkyčiau TIK JEI tiek man, tiek vaikui tai būtų priimtina
Zylutėė parašė:
Nuostabu.. Labai džiaugiuos dėl jūsų ;) kiek laiko jums jau ? 😊 aš taipogi laukiuos antroįvyko stebuklas, pirmas su pagalba gavosi , o vat antras ar antra natūr…
pagalbinis apvaisinimas ?
Klodule parašė:
pagalbinis apvaisinimas ?
Pirmas taip
koala85 parašė:
Labas, kokius žuvies taukus duodat savo mažyliams?![]()
Šiuos maniškis geria. Labai noriai išgeria, dažniausiai net ne su maistu maišau, o tiesiog iš šaukštelio vienus.

koko_shanel parašė:
Sveikos. Kilo klausimas dėl metų skiepo.
Prieš meningokoko skiepą gydytoja sakydavo įdėti žvakutę. Dabar metų laiko eisim s…
Čia labai priklauso nuo gydytojos turbūt. Nei prieš vieną skiepa nieko nedavėm ir tikrai labai viskas lengvai praėjo. Jau gavome ir metu skiepus. Dabar bandysim registruotis skiepams nuo erkių.
Netronetro parašė:
Čia labai priklauso nuo gydytojos turbūt. Nei prieš vieną skiepa nieko nedavėm ir tikrai labai viskas lengvai praėjo. Jau gavome ir metu skiepus. Dabar bandysim reg…
Neskiepija kartu su metų skiepu nuo erkinio?
Mes irgi norim erkių vakcinos, tikėjausi gal kartu bus galima gal, bet matyt nedera kartu jos
koko_shanel parašė:
Neskiepija kartu su metų skiepu nuo erkinio?
Mes irgi norim erkių vakcinos, tikėjausi gal kartu bus galima gal, bet matyt neder…
Gavom metų skiepą, tai ten 2 skiepai. Norėjom irgi nuo erkių, bet gydytoją nerekomendavo dabar, nes jau būtų 3 skiepai. Vienam kartui per daug. Reikės registruotis erkių skiepui po kokio mėnesio.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai