Izzabele parašė:
Taip pat radau kad kazka NW Vln tiria. Gal kuri bandėt? https://nmc.lt/vaisingumo-centras/pagalbinis-apvaisinimas/genetinis-embrionu-tyrimas-embrace-iki-5-embrionu/…
Netyrėm, bet mums NW siūlė tirti jau prieš kelis metus
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįIzzabele parašė:
Taip pat radau kad kazka NW Vln tiria. Gal kuri bandėt? https://nmc.lt/vaisingumo-centras/pagalbinis-apvaisinimas/genetinis-embrionu-tyrimas-embrace-iki-5-embrionu/…
Netyrėm, bet mums NW siūlė tirti jau prieš kelis metus
Izzabele parašė:
Nu tikrai statistika liūdna. Aš anksčiau maniau kad ivf ar tuo labiau icsi yra 100 proc kad pavyks. Kaip gali nepavykti kai jau ten per prievarta nori nenori apvais…
Aš dar savo gyd klausiau dėl statistikos, tai ji taip šyptelėjo ir sakė kad čia dar pagražinta ta statistika.
Na mes jiems dar pamazinom ją 🙈
Politikai ne tik turi plėsti kompensuojamu paslaugų kiekį, bet ir prisidėti prie vaistų kompensavimo. Nes po paskutinio vizito vaistinėje kaip po saunos išėjau 🤣. 2 sav - 200 EUR.
Jei nori, kad Lt gimstamumas didėtu tai darysite kad jaunoms šeimoms prieinamumas būtų kuo didesnis. Nes dabar dirbi, moki paskola, dar lizinga koki, o kur pragyvenimui. Apie vaikus net nekalba jau tada niekas. Sumasto jie valstybinės pensijas gal mokam nuo mažesnio vaikų skaičių...nereikia man tos pensijos, gal net nedatrauksiu iki jos. Dabar reikia gyvent o ne kas bus už 30-40 metu
Anelle parašė:
Aš dar savo gyd klausiau dėl statistikos, tai ji taip šyptelėjo ir sakė kad čia dar pagražinta ta statistika.
Čia irgi atsakymas kodėl popieriuose 2022 m statistika. Galimai ji dar liūdnesnė net ir pagražinta
RaudonaPieva parašė:
Politikai ne tik turi plėsti kompensuojamu paslaugų kiekį, bet ir prisidėti prie vaistų kompensavimo. Nes po paskutinio vizito vaistinėje kaip po saunos išėjau 🤣. 2…
Tai va, pirma darbai namai keliones ir tt visas gerbuvis, o pas mane dar pirma santuoka nesusikloste, ir net nepastebejau kai beveik 40m ant nosies, o vaiku 0
Is pradziu nenorejau vaiku, o kai jau noriu - per velu
ir kuo tolyn, tuo daugiau tokiu atveju..
Wagamama parašė:
Ruošiausi Verygai laišką rašyti, kad daugiau argumentų žmogus turetųniekas nerašėt? Gal reiktų truputį žmogų apšviesti kokia realybė šiuo metu reprodukciniuose …
Kažkada diskutavau su juo, bet pasirodė labai siauro mąstymo jis man
gintaricka parašė:
O pas kokią psichologę lankotės? Klausiu, nes pati norėčiau.
Romena Kačinienė - kiek žinau ji ir nuotolines konsultacijas teikia, man pasiteisino pas ją, nes prieš tai kur lankiausi Santarose man pasirode mano problemoms per silpna
Wagamama parašė:
Lietuvoj ir negerės, per maža "rinka". 400 vaikų per metus visos šalies mastu su tiek vaisingumo klinikų yra tragiškai mažas skaičius. Sudėtingesnių atvejų jie išsp…
Na 33 kūdikiai per mėnesį gal ir nėra tiek mažai... Vienas kūdikis iš 40 yra po ivf
FoxLady parašė:
Tai va, pirma darbai namai keliones ir tt visas gerbuvis, o pas mane dar pirma santuoka nesusikloste, ir net nepastebejau kai beveik 40m ant nosies, o vaiku 0![]()
Būtent. Neauginsi vaiko kažkur , norisi savo turėti, nes nuomotojai ne visi vaikų nori, tai ir stumi tą laiką. Na pas mane biški kitaip, vyras tas pats tik pirmas natūralus nesėkmingas, 12 sav teko nutraukti. Bet taip jaunyn neinam vaikų norim, bet negalim normaliai turėt, nes milijoną vos ne pirmą reikia laimėti.
RaudonaPieva parašė:
Būtent. Neauginsi vaiko kažkur , norisi savo turėti, nes nuomotojai ne visi vaikų nori, tai ir stumi tą laiką. Na pas mane biški kitaip, vyras tas pats tik pirmas n…
Taip pinigai kosmosas. Del to mes galbut rinksimes donorines. Nes mano mazas is vis rezervas dabar net nebuvo ka kelti. Bet aisku reikia dabar pataupyti.
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai