2022.10.17 17:57 (prieš 3 m.)
vakar09 parašė:
sveiki. Turiu klausima tom, kas turejo Santariskese planini CP. Man paskirta CP data, liepta diena pries atvykt atsigult. Kaip viskas vyksta? Ka daro? Ar sekancia d…
Atvyksit, pamatuos vaiko tonus, patikrins, tyrimus atliks kokius reikia, ir kai atvažiuosit tą dieną pasakys valandą, kada 😊 jūsų planinis. Greičiausia bus iki pietų 😊🌷 aš atvykau, paguldė į vieną palatą, tada prašiau privačios palatos po cezario tai dienai, kad jau vyras galėtų likti, bet po pusdienio atėjo, pasakė kad jau dabar yra laisva ir gavau, tik ajšQ dar teko susimokėt už tą dieną kuri nebuvo būtina, bet nenorėjau rizikuoti, kad ryte bus užimta 🤷♀️ Vyras atvyko prieš operaciją, nes mano laikas buvo 7:30val ryte ir nuo tada buvo su manim. Operacijos metu vyras laukia prie operacinės, jus operuoja, vyras išgirsta vaikelio riksmą, apsirengęs sterilius drabužius ateina, pamato vaiką, ir laukia kol jus atveš, vaikas jei viskas gerai su kojinytėm, pampiu, pledu atnešamas jums kol dar siūna, bandoma žindyti, paskui kai baigia operuoti nuneša pilnai aprengti ir vėl uždeda jums kol dar stebi valandą jūsų ir vaiko būklę, bet ten būna ir vyras. Man paliko blogai, tai vyro neišvarė, davė vaiką, tai jis buvo su vaiku o prie manęs medikai, bet toj pačioj palatoj, kai viskas stabilizavosi (man maždaug po 1,5val) tada į savo palatą grįžom 😊🌷