Cera parašė:
mes Aquadetrim
mes taip pat
Cera parašė:
mes Aquadetrim
mes taip pat
Labas rytas mamytes
Mums dar tik rytas
mano mazius kai uzmigo vakar 12 vakare, tai atsikele, spekit kelinta
puse 10 ryte
paskui pavalge ir dar valandai numigo
jis turbut i mane su tuo miegu
nes as velai nueinu visada miegot, o pamiegot tai ziauriai megstu
Mano vyras kaip visada, zvejot isvaziavo, tai va galiu prie kompo truputi prisesti
Kaip jusu maziukai laikosi?
kaip auga?
Skaiciau kad puse metu turi buti dvigubas svoris nei gime, tai kazin ar mano mazius bus 7kg?
Manau kad bus daugiau su tokiu tempu kaip jis auga
Vi2te parašė:
mes vat tryse vel namie sedim, kate, as ir Leo... vyras i mokslus visai dienai isvaziavo...
o mazius nuo vakar dar neatsisikosnd jau nuo 7h stena... tai kol maudziaus girdziu tik trrrr
![]()
ir toks zalias-geltonas toks skysta kakus... o kavpas tai amoniako, toks aitrus aitrus... ot tau ir "normalu"... nifiga cia sakyciau nenormalu, jei vaikas sitaip daro ir dar stena po 1h... tai gerai, kad gal dar neskauda jam ir nepradeda zviegt ir verkt, kaip kai visai nesikes buvo... net nufotkinau kakius, sakiau gyd nunesiu kita 5dieni, tegu savo "normalu" ivertina...
mazius ir vel stena... as jam sakau visas zarnas isstenesi![]()
sedi vibro kedutei, vibruojas jis ir ziuri i gyvunelius, kai tik pajudinau ir sublyksejo, tai net atrodo issigando ir akis isputevibro kedute skirta iki 9kg, o db mes 5,5kg daugiau daugiausiai sveriam, o jau kone rura zeme siekia
![]()
o jums mamos ilgam bateriju uztenka?
nes mums gal savaitei maximum
lb brangiu pirkt nesinori, o jei irgi tik savaite palaikys ir amen, tai 80lt gaila, oj kaip gaila bus... o kokias jus baterijas naudojat?
bet kaip jis taip moka uzspringt miegodamas![]()
laba
manau jau vertetu pagalvot apie pakraunamas
kuo anksciau jas naudot pradesit, tuo daugiau susitaupys ateity
Thai parašė:
laba
manau jau vertetu pagalvot apie pakraunamas![]()
kuo anksciau jas naudot pradesit, tuo daugiau susitaupys ateity![]()
taip taip
as irgi galvoju kraunamas nusipirkti i vibro kedute, nes baisiai jau trumai palyginus laiko kad ir geresnes
Labas rytas mamytes!
mazai cia jusu siandien...
Guodziates apie vyrus, o pas mane atvirkstine situacija. Tokiu santykiu su vyru dar niekada nebuvo. Bijojau, kad leliukui gimstant nutolsim vienas nuo kito, kad as visa demesi skirsiu lelytei, bet nea. Kai bunam visi trys, demesi dalinu 50:50
kai mes dviese, tada 100% . Ir aplamai labai kazkaip vienas kito daugiau isklausom, maziau ragus rodom, nes yra kas dabar mums juos parodo
Nors iki tol buvo visko, nuo nekalbadieniu iki skyrybu su turto dalybom
Ir siandien mums svente! svenciam popierines vestuves
esu labai laiminga
gal ir ne i tema, bet Lady_44 laikykis, neskubek priimti skubotu sprendimu
Cera parašė:
taip taipas irgi galvoju kraunamas nusipirkti i vibro kedute, nes baisiai jau trumai palyginus laiko kad ir geresnes
![]()
o buna pakraunamu tokiu dideliu? nu tu backuciu tokiu
nes esu tik plonas, tas iprastas macius...
simulente parašė:
Labas rytas mamytes!mazai cia jusu siandien...
![]()
Guodziates apie vyrus, o pas mane atvirkstine situacija. Tokiu santykiu su vyru dar niekada nebuvo. Bijojau, kad leliukui gimstant nutolsim vienas nuo kito, kad as visa demesi skirsiu lelytei, bet nea. Kai bunam visi trys, demesi dalinu 50:50kai mes dviese, tada 100% . Ir aplamai labai kazkaip vienas kito daugiau isklausom, maziau ragus rodom, nes yra kas dabar mums juos parodo
Nors iki tol buvo visko, nuo nekalbadieniu iki skyrybu su turto dalybom
![]()
Ir siandien mums svente! svenciam popierines vestuvesesu labai laiminga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gal ir ne i tema, bet Lady_44 laikykis, neskubek priimti skubotu sprendimu
![]()
Su labai grazia vestuviu sukaktim
Laimes, santarves, meiles ir daug graziu, laimingu ir turtingu metu
simulente <a href="http://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2011-m-
Ir siandien mums svente! svenciam popierines vestuvesesu labai laiminga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveikinimai su šia gražia švente. Pas mus šiandien irgi net triguba šventė: dukrytei 2 mėn, 6 metai kaip vedę ir 12 metų kaip esam kartu
aidar parašė:
Sveikinimai su šia gražia švente. Pas mus šiandien irgi net triguba šventė: dukrytei 2 mėn, 6 metai kaip vedę ir 12 metų kaip esam kartu![]()
waw
sveikinu
si diena kazkokia ypatinga daug kam
mano tevai siandien svencia 34 vestuviu metines
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai