dayaNuray parašė:
o as jau seniai bedaviau. visada padarau pertrauka. bet gal reiketu dazniau duot. o kaip su zuvu taukais? galvoju gal pradet po maza sauksteli
Norvegijoje vietoj vitamino D duoda miolers dobel
dayaNuray parašė:
o as jau seniai bedaviau. visada padarau pertrauka. bet gal reiketu dazniau duot. o kaip su zuvu taukais? galvoju gal pradet po maza sauksteli
Norvegijoje vietoj vitamino D duoda miolers dobel
dayaNuray parašė:
Na aš tik kartais padarau pertrauką.
Žuvies taukų neduodu - nemanau, kad reikia
dayaNuray parašė:
Stengiuosi duoti kas diena
bet nevisada ji pas mane valgo, tai ivairiai gaunasi. Siaip siulo duoti po 50 g mesytes kas diena vaikuciams tokio amziaus.
O Zuvu taukai nemanau, kad reikalingi, beto kai maitini MP tai gauna ji visko pakankamai, o per maista pasipildo atsargas, tad kam dar tie taukai
mano nuomone
Victe parašė:
Mesos duodu kasdien - vistiena, versiena, kalakutiena, triusiena, esam jau 1k ir jautienos ragave.
na bent suaugusiems tai nerekomenduojama mesa kasdien. as ilgai nedaviau, bet siandien eriuko mesos gabaliuka turiu, tai uztaisysiu dviem dienom koses.
dayaNuray parašė:
na bent suaugusiems tai nerekomenduojama mesa kasdien. as ilgai nedaviau, bet siandien eriuko mesos gabaliuka turiu, tai uztaisysiu dviem dienom koses.
As irgi kai pradejau duoti, tai pirma men daviau kas antra diena. As pati mesa ne dazniau 2k per savaite valgau, nesam su vyru mesedziai kazkaip, taciau vaikuciui kiek zinau tai kasdien reikia. Buna, kad labai skubu, tai mesos neverdu, tik darzoves su grudais, taciau siaip 6k per savaite duodu.
Mary.S parašė:
Mes mėsos beveik visai nevalgom, tai ir mažiui neduodam. Nematau bėdos kolkastačiau kasdien duoti mėsą manau per daug. Gi pačios tiek nevalgot
![]()
as esu uz tai, kad dvi dienas mesytes ir kelios dienos be mesytes, ar kas antra, kas trecia diena. pertrauku reikia.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai