daivar sveika, mes puikiai
orai tai idomus, viena diena -25C kita jau -5C, vejas daznai didelis
Bet i laukuti stengiames daznai iseiti, pakolkas didziausiam salti buvom -22C
Jus ziuriu puikiai augat
mes ugio panasaus, tik svorio maziau
Aivaras irgi mielai su tete buna, bet jei islekiu i praduotuve, tai vaiksto manes ieskodamas, i vonios duris beldzia
kai einam i lauka visi trys nori kad tetukas nestusi, arba kartais laukiam aikstelej is darbo gryztancio vyro, vaikas masina is tolo atpazista, lekia pasitikt, vaziuoja paskui ant keliu atsisedes priparkuot
SuperStar, na jus ekstremalai
as ir pati neinu i lauka net, tik kas antra diena i parduotuve sulakstau, o Aivaro is viso nebevedu... vejas toks zvarbus, nesinori kad nusaltu veiduka... tiesa vakar vaziavom pas mociute, bet is masinos i masina, dar dekiu uzklojau kol prisilo, nieno nepajuto. savaitgali truputi atsils, bet prasides sniegai, o mums netrumpa kelione nusimato
Mano mergina žiūriu neatsilieka. Sveria 12kg, o ūgis 86cm
kas svarbiausia labai savarankiška, jau išmokom ir pampersa atsisegti ir ant puoduko pati užlipa
žaidžia taip pat puikiai viena, spėju ir mokytis, ir knygas skaityt, ir su kompu pažaisti
net norisi kokį darbelį iš namų susirasti, nes jai manęs reikia tik kad valgyt ir gert paduočiau, tai man net liūdna ir nuobodu
Galiu ramiai palikti tėveliui prižiūrėti, nėra mamyčiukas
sirdute25 parašė:
O maniškis neina stovi šalia ir ne krust nes neduok D mama dinks iš akiračio![]()
Sirdute labas , tau tik 9 dieneles beliko iki dar vieno turtelio atejimo
kaip nuotaikos ?
sirdute25 parašė:
Nuotaika Pusetina nemiga kankina pilvelij gyventojas gyvena gerai neskuba ateiti pas mane ;-) mes nuo rugpjūčio pradėsim lankytojų lopšelį ;-)
Sekmes tau didziausios
vilke parašė:
Sekmes tau didziausios![]()
dekui
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai