labai
Linara2 Siauliai 2012.07.24 parašė:
grazi komoda![]()
as tai pat pritariu kad grazi komoda-ir matau kad stalciai gana gilus ir dideli- ir vystimo lenta turi ant virsaus pasidejus kaip suprantu -?ane?
labai
grazi komoda![]()
as tai pat pritariu kad grazi komoda-ir matau kad stalciai gana gilus ir dideli- ir vystimo lenta turi ant virsaus pasidejus kaip suprantu -?ane?
Ilonyce parašė:
Aha stalciai gilus gal net siek tiek per gilus, bet uztat labai talpus. Nors vistiek dar reikes ir spintos veliau, nes viskas i komoda netilps. Taip turiu ir vystymo lenta, na ten toks peraloniukas.
Va dar ikelsiu kokia leliuko lovyte bustik lovyte ne nauja, seses dukryte paskolino
![]()
viskas jau paruosta truksta tik
Ilonyce parašė:
Sveikos mamytes![]()
Vakar zadejau ikelti savo komodos foto, bet labai jau tynginukas mane pagavo kai namo grizau, tai snd pasitaisysiu![]()
stai musu komoda
Labai jau sunkiai kelia foto kazkodel...
![]()
Labas, mes irgi ieškome komodos, jei ne paslaptis iš kur pirkote ir kokia kainytė?vargas jaučiu man susirast,nes kainos jų didelės..
Taip Linara dabar tik musu angeliuko truksta
na ir dar keliu smulkmeneliu is vaistines reikes nusipirkti i ligonine, bet jau cia niekis...
Mes ilgai ieskojom komodos, bet kaip cia mamytes rase visos tokios popierines, mazos, begeliai sudeti patys paprasciausi atrodo sudesi daiktus tai tas stalcius neatlaikys. Po ilgu ieskojimu nusprendem patys pasigaminti, mano vyras yra dirbes prie baldu, tai as tik nubraiziau ir stai rezultatas
ir zymiai pigiau nei pirkti, nes kur kokybiskenes tai kokie 600-700litu o mums su visom medziagom gavosi nepilnai 400lt
Ilonyce parašė:
Aha stalciai gilus gal net siek tiek per gilus, bet uztat labai talpus. Nors vistiek dar reikes ir spintos veliau, nes viskas i komoda netilps. Taip turiu ir vystymo lenta, na ten toks peraloniukas.
Va dar ikelsiu kokia leliuko lovyte bustik lovyte ne nauja, seses dukryte paskolino
![]()
Kokia grazi
labai faina lovyte, o ir atrodo kaip nauja
Komoda ir daili
viskas jau paruosta truksta tik![]()
![]()
ogo kokia tu greita -saunuole kokia mamyte esi-as tai dar nepasiruosiau tik dar beliko sukompliktuoti viska kaip ir tau tik laukiu geru siltesniu dienu-kadangi reikia prasivalyte lovyte kur mano vyras augo joje- Broliene mano ir jos mergyte-tai augs ir mano angeliukas joje ji labai gerai uzlaikyta apsaugeles uzdesiu ir visa kita ir bus labai gerai bet tik kad ta senoviska didele tokia bet gerai bus kaip paaugs
Beto tavo lovyte tikrai labai grazi , o jau meskiukai kokie fainuoliai, o kaip faina labai grazu tesiog
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai