2012.07.23 18:03 (prieš 13 m.)
Labukas
seniai jau berasiau, vis laiko nera, vis laisvesne minute prigulu pailseti. Mes tik gimusios gelta susirgom, kiekviena diena pas daktarus vazinejom, 4 kartus kraujuka is paduko eme, vis tikrino ar jau gereja, ir stai snd pasake kad jau liga traukiasi
Bet pradejo akute traiskanoti, tai daktare paeme tepineli ir israse vaistuku i akutes, kas dvi valandas po lasuka, veliau retinti. Tai ziuresim kaip cia bus, nes maze pamiegojus net atmerkt akutes negali, po to nervuojasi, pyksta, nerami tokia. O del maitinimo tai man lygiai kaip cia vienai mamytei, speniai nukramtyti iki krauju, sasai tiesiog stovi, maze tik paemus kruti po 10-15 min uzmiega, po pusvalandzio vel valgyt nori. Tai tepiau viskuo, ir kompresus dejau, db krutys istino, akmenines, o kai maitinu atrodo kad kas pjauna is vidaus visa kruti, pati isitempiu nuo skausmo, matyt uzblokuoju pienuko tekejima, maze neprivalgo ir vel viskas is naujo
Daug kas sake kad praeis tas skausmas, viskas susitvarkys, bet jokio pagerejimo nemaciau, tik viskas blogyn. Pries kiekviena maitinima man akyse asaros budavo, net psichologiskai sunku. Taigi pradejau pienuka nutraukineti pientraukiu, o as taip norejau maitinti pati, bet noro matyt neuztenka,,, gal mane kas ir pasmerks, bet daugiau kruties neduosiu.