linutethefirst parašė:
tai vienos tokia pavarde zinau, bet nepamenu kuri cia, man ta patiko labiau tokia tamsiais plaukais,stambesne, kita yra tokia garbanotais plaukais jauna su akinukai…
Nu drulyte tai ne jauna ka zinau. Mums tai ji labai patiko
linutethefirst parašė:
tai vienos tokia pavarde zinau, bet nepamenu kuri cia, man ta patiko labiau tokia tamsiais plaukais,stambesne, kita yra tokia garbanotais plaukais jauna su akinukai…
eviess parašė:
Tai as ir sakau, kad ta vyresne fainesne
linutethefirst parašė:
Tai as ir sakau, kad ta vyresne fainesne![]()
Drulyte ir mums patiko;-)
Na seip,jokiu bedu neturejom,profilaktiskai gal 7 men. kaip siunte pas neurologa patiko kaip bendravo,ji nusiunte mankstas daryti,buvim vel pas ja metuku,bet maniske dar nevaiksciojo tai nieko negalejo pasakyti ar ant galu pirstu ar ne,dabar eisim po nauju liepe ateiti kaip tikrai jau vaiksciosim.
Nei gera nei bloga tiesiog patiko kaip bendrauja.
dinsyte parašė:
O maniskei dabar kaip tik labai reikia tecio,tik grizta is darbo ir is karto pas tete,mamos visiskai nebereikia,aisku buna kad ir pavydet pradedu,sakau mamos visai …
jums buvo kelios sav, o man visą laiką taip. į tualetą kartu, visur kartu. net kai maudaus, tai ji už durų klykia, nesvarbu, kad tėtis šalia. jai gulim visi lovoj, tai pas tėtį net neina, karias, lipa ant manes, tik su manim nori žaist. vakar maudės su tėčiu, tai turėjau būt vonioj, kad ji mane matytų, nes jai įšeidavau tai verkė. dar maitinu, ir dabar kaip niekad labai ji to papuko nori, kelia rūbus, daug labiau supranta... pradėjau mokytis neakivaizdžiai, tai lb sunku, neduoda kai nemiega nieko pasidaryt, lipa ant kompo. tai darau kai ji miega, bet ilgai nevakaroju, nes nakti valgo apie 3 kart.. dar gerai, kad diena pamiega pora valandų
Sveikos noriu pasiguosti, nes neturiu kam... man Stuburo isvarza, jau menesi kenciu diena nakti klaiku skausma. kadangi as laukiuos negali gydyt su vaistais, visi tik skescioja rankom ir nieko nedaro. gavau siuntima i ligonine, bet ten nera vietos, jie taip pat nieko negali pagelbet, tai guliu, verkiu ir tikuos persileidimo, nes jei ne nestumas, viskas butu greit ir lengvai
Jusia parašė:
Sveikos noriu pasiguosti, nes neturiu kam... man Stuburo isvarza, jau menesi kenciu diena nakti klaiku skausma. kadangi as laukiuos negali gydyt su vaistais, visi t…
nu suprantu su nugara turejau problemu iki nestumo ir jam esant geriau traumel tabletytes jos zoleliu pagrindu ir leidausi nospa 3 kart nes ir buvo ne kazka prasykit kad vyras vis svelniai pamasazuotu arba pas speceliste nueikit pasakykit kad laukiates ir smarkiai nemasazuos, nusipirkit gimnastini kamuoli labai padejo pratimai su juo kazka darykit ir del saves ir del naujos gyvybes o nelaukit kas bus
Jusia parašė:
Sveikos noriu pasiguosti, nes neturiu kam... man Stuburo isvarza, jau menesi kenciu diena nakti klaiku skausma. kadangi as laukiuos negali gydyt su vaistais, visi t…
beja sunu ir norejom azuolu pavadinti bet tauras kazkaip labiau prie sirdies buvo
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai