praeis praeisburbulas 27 parašė:
kaip as jus suprantu as net foto nedarysiu ne atrodau lygiai lygiai taip pat![]()
oj nebezinau kuo griebtis ir ar isvis tai kada nors praeis,as po cp

praeis praeisburbulas 27 parašė:
kaip as jus suprantu as net foto nedarysiu ne atrodau lygiai lygiai taip pat![]()
oj nebezinau kuo griebtis ir ar isvis tai kada nors praeis,as po cp

Tadaaam parašė:
praeis praeisas irgi po cp, manau daugiau priklauso nuo to, kiek pastangu idedama ir kelintas nestumas
nes speju po 2,3 ar 4 vaiko viskas daug leciau i vezes…
Baltai pavydu tokio pilvuko
Mum su miegu kazkaip nebuna problemu kad reiketu supuot ar kazka daryt
diena jei matau kad jau nori miegucio duodu soske ir ji jam uzmerkia akis
aisku dienos miegas tai dabar toks tarp maitinimu po max pusvalandi. Vakare kokia 23ar00h paskutini kart pamaitinu paguldau i lovyte tai buna kartais pazirzia bet nerekia ir uzmiega pats sau
dabar vis dazniau ismiega iki ryto o jei atsikelia nakti tai pamaitinu ir vel atgal i lovyte ir vel pats be problemu uzmiega
tikiuosi kad ir toliau nebus dideliu problemu su migdymu
Jelenuškaa parašė:
Įkeliu ir aš savo pilvūzą, kur dar preso nesimato![]()
Nesimato bet jau tikrai grazus
maniske irgi dienos metu buvo pradejusi miegoti daug, bet va po keletos tokiu dienu naktim nerimdavo-NesTuKe- parašė:
Ar ir jusu mazieji daug miega pastarosiomis dienomis? Tikiuosi cia nk blogo o tik trecio menesio staigmenanes kiekviena men vis kokia naujove...
super! kiek laiko sportui pavyksta skirti?Jelenuškaa parašė:
Įkeliu ir aš savo pilvūzą, kur dar preso nesimatoaš irgi po cp... Preso dar irgi negaliu daryti, nepasikeliu nuo grindų
tai darau pratimą "lenta"
Tadaaam parašė:
maniske irgi dienos metu buvo pradejusi miegoti daug, bet va po keletos tokiu dienu naktim nerimdavobet po keliu dienu susitvarke vel
Mano nakti miega kolkas taip pat kaip visada... bet diena labai mazai budrauja palyginus su praeita savaite
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai