snavikaite parašė:
Na del pilvuko galvojau bus blogiau, bet dziaugiuos kad nera nei vienos strijos ir traukiasias tai menesi dariau kiekviena diena atsilenkimus, tik kazkaip silpn…
Atrodo puikiai!
snavikaite parašė:
Na del pilvuko galvojau bus blogiau, bet dziaugiuos kad nera nei vienos strijos ir traukiasias tai menesi dariau kiekviena diena atsilenkimus, tik kazkaip silpn…
Atrodo puikiai!
sveikutes mamytes nebe uz kalnų košių virimas tai labai domina mane garu kombainas su trintuve bet nieko nesu apie girdejus ir net mačius gal jus galėtumėt papasakoti ar tai naudingas daiktas vaikučiams gaminant valgyti ar verta pirkimo nes kainos ju ga dideles ar verta aciu uz patarimus
ssnn parašė:
sveikutes mamytes nebe uz kalnų košių virimas tai labai domina mane garu kombainas su trintuve bet nieko nesu apie girdejus ir net mačius gal jus galėtumėt papasa…
As tai jau uzsisakiau Beaba. Nezinau kaip dar laukiu kol atves. O siaip daug kas perka avent bet man tas to indo apvertimas kazkaip atrodo nepatogu,tai issirinkau beaba kur nereikia apverst. As tai nemegstu valgyt gaminti tai galvoju kad man pravers sis prietaisas.
ssnn parašė:
sveikutes mamytes nebe uz kalnų košių virimas tai labai domina mane garu kombainas su trintuve bet nieko nesu apie girdejus ir net mačius gal jus galėtumėt papasa…
O as tiesiog nusipirkau normalu garu puoda ir kokteiline-blenderi. Kaina isejo ta pati, bet uz tat pvz blenderis man placiau tarnaus-riesutams smulkinti, ledukams ir dar daug kam. Garu puodas pvz irgi, ir sriuba jame virti galima ir talpa didele, uzteks visai seimai vienu metu padaryt valgyt
As gavau dovanu blenderi su prierasu, kad naudociau mazylio kosiu trynimui, tai sis daikciukas pasitarnaus visapusiskai, nes ten dar su visokiais priedais. Siaip dar pasvajoju ir apie garu puoda, tai manau, kad gal vyriskis ir itaisys, nes pats pradejo sveika mityba dometis.
karolinkav673 parašė:
O as tiesiog nusipirkau normalu garu puoda ir kokteiline-blenderi. Kaina isejo ta pati, bet uz tat pvz blenderis man placiau tarnaus-riesutams smulkinti, ledukams i…
Siaip ir as manau kad atskirai kudikio maisto virimui, garinimui ar blenderiavimui nereikia pirkti atskiro avent blenderio ar garintuvo. Tikrai bus gerai jei pirksit platesnio panaudojimo irankius. Juk vaikuciui blenderiuosit ir atskirai koses virsit iki 1 m. O veliau jau reikes pratinti prie seimos maisto. Tai jei visai seimai neisis pagaminti avent puode, tai jo tarnavimo laikas bus laabai trumpas.
As turiu ir kokteilių aparatai ir belenderį bet jie atskiri bet geri ir labai naudingi bet labai idomu ar apsimoka pirkti tik del vaikelio garu puodai su trintuve. gal geriau pirkti kaip vieną mamyte sake normalu puodai garu ir bus pietus visai seimai padaryti o subleneriusiu su tuo kur turiu o kaip jus ruoseties gaminti ir ka pirkti?
laimucka parašė:
O keliavot su vaikelio pasu ar be dokumentu?
Su gimimo liudijimu del visa ko. Paso nesdarem
linastr parašė:
Su gimimo liudijimu del visa ko. Paso nesdarem
O but patikrine ir kelione baigta
isvykstant is Lietuvos butinas pasas ar tapatybes kortele
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai