LaVa parašė:
Ar yra dar maitinanciu? Kaip planuojate nujunkyti?
Dar vis
Tikriausiai viena iseitis, neduoti ir rigdyti daugiau neisivaizduoju kaip...
LaVa parašė:
Dar vis
Tikriausiai viena iseitis, neduoti ir rigdyti daugiau neisivaizduoju kaip...
sandra0503 parašė:
Sveikos, ar duodate dar maziukams misinuko gerti? Mano dukryte dar geria pries miega 120 ml. ir paryciais 120 ml., galvoju gal jau reikia nebeduoti? Kaip Jusu vaiki…
Ir maniskis dar lygiai taip pat geria....vakare jau net sedi ir laukia kada duosiu, o nakti ar paryciais rekia tol kol duodu...kelis kart nereikejo nakti kai buvo labai pavarges ir veliau miegot nuejo...na kolkas duodu...atvirai pasakius tyngiu rikdyt ir nebeduot....
Defaz parašė:
Sveikos, mamos, ar yra dar balandinukų kuriems sunku su kalba? Maniškis viską supranta, bet sustojo ties „kate”, „mama”, „apa”, „ate”.. kalbėti visai nenori, net ma…
Ir pasako gal max 7 zodzius suprantamai, visi kiti neaisku kuris ka reiskia
bet pasakoja nemazai
Rūta B. parašė:
Dar visTikriausiai viena iseitis, neduoti ir rigdyti daugiau neisivaizduoju kaip...
Pas mus kita durnyste...kai nutraukiau maitinima, kad maziau jam streso butu ( cia taip man atrode) leidau rankyte palaikyt ant krutines...tai db uzmigt gali tik taip... Ir reiktu atpratint, nes jau didelis negrazu, bet vel rikdymas laukia
LaVa parašė:
Dar pries miega zindau. Kol kas net nesuku galvos ir neplanuoju. Praso-duodu. Neprasys neduosiu.
Kamile30 parašė:
Pas mus kita durnyste...kai nutraukiau maitinima, kad maziau jam streso butu ( cia taip man atrode) leidau rankyte palaikyt ant krutines...tai db uzmigt gali tik ta…
Domas irgi megsta pasiimti uz krutines. Dar sakau va visai kaip vyras
net nesusimasciau ar grazu ar negrazu. Man netrukdo.
LaVa parašė:
As dar maitinu. Neplanuju nieko daryt,nebenores tai ir nebeduosiu,kol dar praso tol ir gaus. Bet jau ryskiai sumazejo tie prasymai tik pries nakties miega ir koki karta nakti,viskas daugiau nereikia. Man netrukdo kai tiek begeria to pieno.
Kamile30 parašė:
O kaip apsiprato vaikuciai eiti i darzeli, tos kurios jau isleidot savo pipliukus? Nes pas mane mociutes uzpriestarave, kad vesti i darza...tipo sedek ir augink, ju…
Mano mažoji jau beveik metai kaip eina į darželį ir visai sėkmingai
jeigu tenka kažkiek laiko neiti į darželį tai jau pati prašo "lelių"
Kamile30 parašė:
O kaip apsiprato vaikuciai eiti i darzeli, tos kurios jau isleidot savo pipliukus? Nes pas mane mociutes uzpriestarave, kad vesti i darza...tipo sedek ir augink, ju…
Apsiprato. Viskas puikiai, ne Lietuvoje gyvenam, bet Domui problemu nesukelia susisneket su aukletojom
as tokios nuomones, jog darzelis nera vieta, kur palikt vaika, kad prizvelgtu. Tai yra socializacija, ugdymas..visom keturiom uz. Lietuvoj dekinga sistema, galima iki dvieju metu ramiai mamyciukinti savo kleckus. Uzsienyje 9men absoliuciai normalu vesti i lopseli. Ir jokiu nei fizines nei emocines raidos sutrikimu nera. o vaikas bus viskam visada mazas
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai