San1dra parašė:
mes toki turim termosiuka kosytėm ir gertuve , silta maista islaiko 7 valandas , o šalta 5 valandas , labai man jis patinka![]()
O internetu pirkot? As kaip tik ieskau kazko panasaus.
San1dra parašė:
mes toki turim termosiuka kosytėm ir gertuve , silta maista islaiko 7 valandas , o šalta 5 valandas , labai man jis patinka![]()
O internetu pirkot? As kaip tik ieskau kazko panasaus.
Tai vat kad visi daktarai skirtingai sako.Aš ir kiek skaičiau visur sako,kad iki 6mėn normalu išmokt vartytis.Nepervėlu.Norėjau paklaust o jūsų vaikučiai,kai vartosi tai į abi puses ar tik į vieną?Maniškis į dešinę matau labiau krypsta.Manau nebetoli apsivertimas.
Beje dėl špygutės.Mama kažką man minėjo,ka dgerai kai vaikai rodo špygutes.Nepamenu kodėl sakė.Maniškis net nežinau ar rodė špygutę ☺
zmama parašė:
Urtes svoris 5 men buvo identiskas,tik ugis 61![]()
Siandien dariau 3D rankyciu ir kojyciu. 1 pokeli mases sugadinau, vis galvojau, ka…
Erika-Nojukas parašė:
O mes siandien vaziavom mociute su Jubiliejum sveikint, tai dabar vaikus paguldzius tingiu uzpakali pajudint![]()
Burbukekas koks :))
Labai rankutes graziai, as irgi darysiu rankute ir pedute.
Ins0mnia parašė:
Gavom dovanu Tommee Tippee dubeneli su saukstu 4+ men, saukstas minkstas, silikoninis/guminis, bet dentenu nebraizo-tai mes uzskaitom![]()
Mano kleckas irgi labai megsta ta tomme tipe sauksta, jis minkstas tai vis sukanda ji, o vat avento yra tokie oranziniai tai nelabai jam, kietoki, bet kokiam obuoliui ar bananui pagremzti bus pats tas.
laukinuke6 parašė:
Manajai nepatinka masinoj vaziuot. Pasnaudzia max 30min ir tada prabudus pykstajei noriu kad nerektu visa gerkle turiu autokedute patoviai krutint/supuot. Pas …
Likimo drauges :)) as tai pirma kart matau kad vaikas nemegtu masinos, vyresnysis kiek vezdavai tiek miegodavo kad ir 3h ir vyresnis budamas tai vis tikiuosi kad isaugs. Realiai paziuriu i dienas tai galiu pasakyti pirmi menesiai buvo lengvesni tiek diena tiek nakti, gaila nevertinau...
Kleckiuk parašė:
Na mums nuo moliūgo nieko, šiandien ragausim cukinijos. Esu skaičiusi, kad kai kuriems vaikiukams nuo bulvės kietėja viduriai, o kitiems išvis daržovės netinka, puč…
Tai gydytoja ir sake dabar bandyt vel nuo saukstelio avizas ir t.t. o po 1-1.5men vel bandyt darzoves
is dalies gerai, nes grudu tas eko uzpilamas nusipirkus, tai maziau terliones del to saukstelio
laukinuke6 parašė:
Mano dar isvis nesivaro nei i ta nei i ta puse.. kai buvom pas kineziterapiaute tai sake kad iki 6 men normalu kad nesivarto, ne visi vaikai vienodi gi, nuo 6 men +…
Mano vyrutis nuo pilvo ant nugaros neapsivercia, bet vat sestis tai pats pirmas. Jeigu kur tik isikimba stipriau iskarto keliasi sestis
Egli ja parašė:
Tai vat kad visi daktarai skirtingai sako.Aš ir kiek skaičiau visur sako,kad iki 6mėn normalu išmokt vartytis.Nepervėlu.Norėjau paklaust o jūsų vaikučiai,kai vartos…
maniske is vien jas mums rodo
Egli ja parašė:
Mes vakar pasipuošėm.Visi vaikai suderinti ☺
oi, kiek aukliu
labanaktis, visoms ramios nakties
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai