Aneta5 parašė:
Mums sake : jusu pasirinkimas. . .
Manau, kad tikrai dvieju daliu, nes reiskia, kad bus tik kelnytes ir maikute be jokiu papildomu sagu ar knopkiu
Aneta5 parašė:
Mums sake : jusu pasirinkimas. . .
Manau, kad tikrai dvieju daliu, nes reiskia, kad bus tik kelnytes ir maikute be jokiu papildomu sagu ar knopkiu
Doliva parašė:
Sveikutes mamytes,baigiu nuproteti nuo uosvienes,Jus man pasakykit ar Jusu vaikuciai ir bijo visokiu garsu?man uosviene liepia vest vaika pas gyditoja,sakau,o ka te…
Tai gal tegu išrašo, duosite uošvienei?
Doliva parašė:
Sveikutes mamytes,baigiu nuproteti nuo uosvienes,Jus man pasakykit ar Jusu vaikuciai ir bijo visokiu garsu?man uosviene liepia vest vaika pas gyditoja,sakau,o ka te…
Ziurint kokiu garsu bijo😁 jei ten siurblio ar motociklo tai tikrai normalu, bet manau jei bijo pauksciuko ciulbejimo tai reikstu kad vaikas buvo isgasdintas 😊 bet viskas isaugama, ir nebutina vaistu kisti😁 o raminanciu tikrai uosvienei reiktu, del perdeto kliedejimo del vaiko ☺
egle.stankevicien parašė:
Ziurint kokiu garsu bijo😁 jei ten siurblio ar motociklo tai tikrai normalu, bet manau jei bijo pauksciuko ciulbejimo tai reikstu kad vaikas buvo isgasdintas 😊 bet v…
Bijo dulkiu siurblio,grezimo,motociklu,telefono skambucio,dabar vyksta kelio remontai tai,kai pjausto plyteles ar ka ten tokio garso,zoliapjoves ....sakau ar jau man kvankt ar
sakau juk cia raidos etapas yra
Doliva parašė:
Bijo dulkiu siurblio,grezimo,motociklu,telefono skambucio,dabar vyksta kelio remontai tai,kai pjausto plyteles ar ka ten tokio garso,zoliapjoves ....sakau ar jau ma…
Normalios tos baimes 😁
Doliva parašė:
Ech tos anytos
maniskis irgi buna ivairiu garsu issigasta
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai